macOS 10.12.6 a fost lansat pentru Mac

macOS 10.12.6 a fost lansat pentru Mac in aceasta seara de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind testata in versiune beta timp de cateva saptamani. Exact precum in cazul iOS 10.3.3, este de asteptat ca si macOS 10.12.6 sa vina doar cu schimbari minore si imbunatatirea performantelor, plus rezolvarea unor eventuale probleme de securitate, dar nimic mai spectaculos de atat.

macOS 10.12.6 poate fi instalat in momentul de fata prin intermediul Mac App Store, sau folosind sistemul Software Update al macOS.

macOS Sierra 10.12.6

Articolul precedentiOS 10.3.3 a fost lansat pentru iPhone si iPad
Articolul următorFacebook introduce Abonamentele la Postari
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.