Prima Pagina iOS 10 iOS 10.3.3 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 10.3.3 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 10.3.3 a fost lansat pentru iPhone si iPad de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind acum disponibila pentru descarcare. iOS 10.3.3 a fost testat de catre compania Apple in versiune beta timp de cateva luni de zile, iar acum oricine o poate instala in iPhone, ipad si iPod Touch pentru utilizare folosind aplicatia Configurari, Settings, dupa un backup facut in prealabil.

iOS 10.3.3 nu a avut schimbari notabile in perioada beta de utilizare a iPhone, iPad si iPod Touch, iar asta pentru ca Apple nu a implementat schimbari foarte mari. In aceasta idee, iOS 10.3.3 este o actualizare minora pe care compania Apple o ofera pentru iPhone, iPad si iPod Touch, deci daca o veti instala stiti la ce sa va asteptati de la eal.

iOS 10.3.3 poate fi instalat in momentul de fata de catre oricine din meniul Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software. In acesta veti gasi actualizarea pentru iOS 10.3.3 si va trebui sa urmati pasii de pe ecran pentru a face isntalarea in terminalele voastre, aceasta necesitand ca dispozitivele sa fie incarcate macar pana la 50%, sau sa aveti un cablu la dispozitie pentru incarcare.

iOS 10.3.3 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 10.3.3 ar putea fi ultima versiune publica a iOS pe care compania Apple o mai ofera pentru iOS 10 inainte ca iOS 11 sa fie lansat, peste aproximativ 2 luni.

iOS 10.3.3 includes bug fixes and improves the security of your iPhone or iPad.

iOS 10.3.3

 • Alex S.

  Ciudat…
  Nu era doar in zilele de luni lansarea !?
  Zaone…!?

 • razvanlam

  La mine i7 nu apare update

 • razvanlam

  Gata a apărut după un restart

 • Cristi

  Eu zic ca o sa apară jailbreak la aceasta versiune. Dar nu cred ca o să-i dea drumul acum, poate dupa lansarea ios11

 • RaduD

  Am instalat aseara cu iTunes, totul e ok. 6s.
  Pentru moment nu vad nicio diferenta.

 • Daniel

  S-au rezolvat glitch-urile? Ca pe iPhone 6S Plus ci iOS 10.3.2 sunt groaznice…ca cel mai inapoiat sistem Android lol…Si acum regret upgrade-urile facute de la iOS 9 pe care il aveam cand am cumparat telefonul…Acum mi-e teama sa mai instalez vreun update nou. Cu iOS 9.3.5 pe tel faceam poze si la 5% baterie, la munte la sub -10 grade. Acum, la 75%, mi s-a inchis iarna asta intr-o veselie (la -2 grade lol)!