iOS 10.3.3 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 10.3.3 a fost lansat pentru iPhone si iPad de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind acum disponibila pentru descarcare. iOS 10.3.3 a fost testat de catre compania Apple in versiune beta timp de cateva luni de zile, iar acum oricine o poate instala in iPhone, ipad si iPod Touch pentru utilizare folosind aplicatia Configurari, Settings, dupa un backup facut in prealabil.

iOS 10.3.3 nu a avut schimbari notabile in perioada beta de utilizare a iPhone, iPad si iPod Touch, iar asta pentru ca Apple nu a implementat schimbari foarte mari. In aceasta idee, iOS 10.3.3 este o actualizare minora pe care compania Apple o ofera pentru iPhone, iPad si iPod Touch, deci daca o veti instala stiti la ce sa va asteptati de la eal.

iOS 10.3.3 poate fi instalat in momentul de fata de catre oricine din meniul Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software. In acesta veti gasi actualizarea pentru iOS 10.3.3 si va trebui sa urmati pasii de pe ecran pentru a face isntalarea in terminalele voastre, aceasta necesitand ca dispozitivele sa fie incarcate macar pana la 50%, sau sa aveti un cablu la dispozitie pentru incarcare.

iOS 10.3.3 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 10.3.3 ar putea fi ultima versiune publica a iOS pe care compania Apple o mai ofera pentru iOS 10 inainte ca iOS 11 sa fie lansat, peste aproximativ 2 luni.

iOS 10.3.3 includes bug fixes and improves the security of your iPhone or iPad.

iOS 10.3.3