Facebook – Noile Functii lansate Astazi

Facebook a lansat astazi o noua functie pentru detinatorii de pagini din intreaga lume, aceasta permitandu-le sa creeze grupuri pentru urmaritori.

Facebook este mereu plina de surprize, compania americana lansand astazi noi functii pentru utilizatorii care ii folosesc zilnic reteaua de socializare din diverse colturi de pe planeta. Mai exact, cei de la Facebook au lansat astazi o functie numita “Grupuri pentru Pagini”, aceasta permitandu-le administratorilor de pagini sa creeze grupuri pentru persoanele care le urmaresc noutatile publicate zilnic.

Facebook permite crearea de multiple grupuri pentru paginile disponibile in cadrul retelei sale de socializare, iar in acestea utilizatorii vor putea discuta intre ei, dar si cu administratorii paginilor. Grupurile pot fi create pentru diverse subiecte de interes pe care utilizatorii Facebook le au, dar numai adminsitratorii respectivelor pagini vor putea crea aceste grupuri, deci nimeni altcineva.

Facebook a gandit aceste grupuri pentru pagini ca un fel de fan cluburi in care utilizatorii carora le plac respectivele pagini se pot intalni pentru a discuta despre ceea ce se publica acolo. Ideea a venit de la jurnalistii americani, care au creat pentru un ziar foarte citit un grup de Facebook in care cititorii puteau discuta liber cu jurnalistii care scriau articole pentru respectivul ziar.

Facebook – noile functii lansate astazi

Facebook spune ca folosind aceasta noua functie paginile pot crea grupuri speciale fara a ai folosi profile de utilizatori pentru asta, securitatea utilizatorilor fiind deasemenea crescuta. Ideea celor de la Facebook este foarte interesanta si cu siguranta va fi de mare ajutor pentru foarte multa lume, mai ales ca exista foarte multe persoane care folosesc zilnic grupurile care exista in reteaua de socializare.

Facebook sustine ca in momentul de fata exista 70 de milioane de pagini care reprezinta artisti, business-uri, brand-uri sau publicatii online. De la aceasta cifra putem extrapola, iar asa putem ajunge la sute de milioane de grupuri de Facebook create in jurul paginilor care sunt disponibile in momentul de fata in cadrul retelei de socializare, dar totul depinde si de interesul administratorilor pentru asta.

“We’re making Groups for Pages available around the world today. If you are an artist, a business, a brand, or a newspaper, you can now create fan clubs and groups centered around your super-fans. There are over 70M Pages on Facebook so we hope this unlocks a lot of goodness. If you are an artist, a business, a brand, or a newspaper, you can now create fan clubs and groups centered around your super-fans.”

Facebook incearca in mod constant sa aduca lucruri noi pentru utilizatorii sai din lumea intreaga, iar aceasta noua functie ii va ajuta sa intre in contact mai usor cu persoanele pe care le urmaresc. Fie ca vorbim despre afaceri, artisti, sau orice alt fel de persoane sau companii care au pagini de Facebook, grupurile pot fi create oricand, dupa ce noua functie se va propaga si va deveni activa pentru utilizatori.

Facebook nu a anuntat cam cat ar putea dura pana cand functia va deveni activa pentru toata lumea, asa ca ramane sa asteptam pentru ca ea sa devina activa.

facebook functii lansate grupuri