Hot This Week – aplicatiile saptamanii pentru iPhone si iPad

Hot This Week este o noua sectiune de aplicatii creata saptamana aceasta de catre compania Apple pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri din lumea intreaga, ea avand rolul de a ne recomanda cele mai bune aplicatii din App Store, dar doar pentru saptamana aceasta.

Acum cateva luni au fost anuntate o serie de schimbari pentru App Store menite sa ajute utilizatorii sa descopere mai usor continutul disponibil in magazinul celor de la Apple, lansarea sectiunii Hot This Week nu ar trebui sa uimeasca pe cineva in momentul de fata.

In sectiunea Hot This Week compania Apple listeaza un numar foarte limitat de aplicatii pentru utilizatori, acestea fiind alese pe spranceana de catre angajatii sai, sectiunea urmand a fi cel mai probabil actualizata in fiecare saptamana incepand de astazi inainte.

Sectiunea Hot This Week poate fi accesata in App Store urmand acest link.

hot this week aplicatiile saptamanii iphone ipad- apple

 

Articolul precedentiOS 11 – Mancare Virtuala si un Castel Medieval cu ARKit
Articolul următorYouTube anunta Eliminarea unei Functii Utile
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.