iOS 11 – Mancare Virtuala si un Castel Medieval cu ARKit

iOS 11 incepe sa devina din ce in ce mai interesant multumita ARKit, iar o serie de noi demonstratii ale tehnologiei ne arata cam cat de utila se poate dovedi a fi ea. In primul clip de mai jos avem o demonstratie a modului in care poate fi creata mancare virtuala pe o masa folosind realitatea augmentata a celor de la Apple, iOS 11 si un iPhone, sau o tableta iPad, totul multumita imaginatiei dezvoltatorilor.

iOS 11 are potential enorm cu ARKit si ganditi-va cat de populare ar fi aplicatii precum Instagram daca ar permite folosirea realitatii augmentate pentru asa ceva. Imaginati-va cate poze cu mancare virtuala ar incepe sa apara daca functii de acest gen ar fi integrate in aplicatie, grafica putand fi creata intr-un mod atat de real incat iOS 11 ar putea pacali pe oricine cu ajutorul acestei noi functii.

iOS 11 readuce si celebrul joc X si Zero in viata noastra, iar in al treilea clip de mai jos aveti o alta demonstratie a modului in care poate fi utila realitatea augmentata. Cu ARKit putem utiliza o tableta iPad pentru a juca X zi Zero oriunde dorim multumita iOS 11, iar ceea ce vedem mai jos este doar o mica parte din ceea ce urmeaza sa ne ofere dezvoltatorii incepand din toamna acestui an.

iOS 11 este totusi mai complex decat atat, iar in al doilea clip video de mai jos puteti vedea cum puteti recrea ceea ce seamana cu un mic castel medieval chiar in curtea casei. Totul are la baza munca depusa de catre dezvoltatori si realitatea augmentata implementata in iOS 11, insa cu putina imaginatie oricine poate crea orice ii trece prin cap, daca isi doreste cu adevarat sa faca asta pentru utilizatori.

https://twitter.com/madewithARKit/status/881905576539824131