Samsung Galaxy Note 8 si o Mare Problema

Samsung Galaxy Note 8 va avea cititorul de amprente integrat intr-o carcasa foarte mare si va genera probleme pentru utilizatorii care-l vor folosi.

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba o problema mare care le va da batai de cap utilizatorilor din lumea intreaga, insa pe care acestia nu o vor putea rezolva prea usor. Vorbesc aici despre problema citititorului de amprente pe care Samsung Galaxy Note 8 il va avea langa camera duala orizontala din carcasa, implementarea fiind oarecum similara cu cea facuta pentru Samsung Galaxy S8 de catre compania coreeana.

Samsung Galaxy Note 8 are in imaginea de mai joe prezentata toata carcasa pe care o va avea in versiunea finala de design, impreuna cu noua camera duala orizontala. Avand in vedere ca Samsung Galaxy Note 8 are o carcasa mai mare decat Samsung Galaxy S8, camera duala este pozitionata pentru a ocupa o portiune relativ similara precum in cazul celui de-al doilea terminal, iar cititorul de amprente este amplasat chiar langa ea.

Samsung Galaxy Note 8 are totusi dimensiuni mult mai mari decat cele ale Samsung Galaxy S8, sau chiar S8 Plus, deci utilizarea cititorului de amprente va fi mult mai dificila. Folosind Samsung Galaxy S8 Plus chiar si pentru o perioada scurta de timp am observat cat de dificila este utilizarea cititorului de amprente, iar in cazul Samsung Galaxy Note 8 lucrurile vor fi si mai grele pentru utilizatorii terminalului celor de la Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 si o mare problema pentru utilizatori

Samsung Galaxy Note 8 va avea un ecran cu diagonala maxima de 6.4 inch, deci cu pana la 0.2 inch mai mare decat cea a Samsung Galaxy S8 plus. In aceasta idee, utilizatorii cu maini normale vor avea dificultati mari in a folosi cititorul de amprente din Samsung Galaxy Note 8 pentru deblocarea dispozitivelor, iar plangerile vor incepe sa “curga” dupa ce terminalul va fi oficial lansat pe piata.

Samsung Galaxy Note 8 ar fi trebuit sa aiba un cititor de amprente integrat in ecran, insa compania Samsung nu a reusit sa finalizeze tehnologia, asa cum nu a putut nici pentru Samsung Galaxy S8. In aceasta idee, a fost fortata sa ramana cu cititorul de amprente in carcasa Samsung Galaxy Note 8, cea mai proasta decizie de design posibila, care a fost luata cu mult inainte pentru modelele anterioare.

Samsung Galaxy Note 8 va avea cititorul de amprente in carcasa ca un compromis pentru faptul ca are un Infinity Display ce acopera atat de mult din panoul frontal. Daca Samsung Galaxy Note 8 ar fi avut buton Home fizic sub ecran, atunci cititorul de amprente si-ar fi gasit un loc acolo, dar asa Samsung va continua sa isi chinuie utilizatorii cu obligarea intinderii inutile a degetelor pentru deblocare.

Samsung Galaxy Note 8 mare problema

56 COMENTARII

  1. Poate vor face senzorul cu suprafață mare, așa încât oriunde vei pune degetul pe acea zonă, deblocarea cu amprenta să funcționeze.
    Curaj Samsung! Știm că poți! Niciodată nu ne-ai dezamăgit!

  2. Deja vu, toată lumea știa asta și evident acest articol este o drama despre punerea neinspirata a cititorului de amprenta lângă camera
    Utilizatorii de S8 au supraviețuit acestui lucru, deși nu a omorât pe nimeni

  3. Samsung nu a dezamăgit niciodată la body ratio, pur și simplu le fac cât de compact se poate
    Gusturile niciodată nu se discuta

  4. Pentru ca la un body ratio de peste 83%, Samsung sa păstreze aceleași ași diagonale (5.1,5.5,5.7),erau mult prea mici terminalele
    În plus acel body ratio in combinație cu eliminarea butonului home a permis introducerea unui display mult mai mare, dar fără a marii foarte mult carcasele
    Piața cere terminale mari adică dacă Samsung păstra aceleași diagonale și baga 83% body ratio era cam asa :
    -4.3 inch (5.1 inch)
    -4.7 inch (5.5 inch)
    -5 inch (5.7 inch)
    Cam asa ceva, aproximativ, dar oricum ai dă-o tot foarte mici erau terminalele

  5. Piata nu cere disply mari..statistica o arata cele mai vandute nu sunt cele cu 6″ sau peste
    Invata sa faci un research inainte sa te faci de kkt
    Deja 6-7″ sunt tablete

  6. Asa s-a speculat si la S8 ca vor fi probleme in utilizarea amprentei. Ba ca nu ajungi la cititor, ba ca vei pune degetul pe camera…. De cand am S8+ nici macar o data nu mi s-a intamplat vreuna din astea… Te obisnuiesti rapid cu acea pozitionare. Asta daca nu ai creierul mic… Doar pentru fanii Apple acestea par probleme, doar pentru a gasi ceva de comentat si criticat ca sa compenseze lipsa multor tehnologii si functii din Iphone.

  7. Note 1-2 a fost phablet
    VEzi definitia display de 5.5-6″
    Note 8 trece peste cu mult si ca dim fizice si ca display
    Tableta

  8. Note 7 poate nu, însă cum au gestionat criza, da. Drept rezultat, incidentul Note 7 nu a afectat compania, nici la imagine, dar nici financiar.
    Samsung are capacitatea de a renaște din cenușă. Ar fi trebuit să se numească Phoenix!

  9. Ăia cu mâini mici nu suportă phablet-urile. Tot ăia cu mâinile mici au și cucul mic, iar alții au o râmă. Srl Srl are “Cuc de râmă”, așa că se înțelege…

  10. Ia mai informează-te ca ca un phablet este cuprins între 5.5 și 7 inch, nici atâta lucru nu ești în stare sa citești de pe ecran
    Distorsionezi adevăratul în favoarea ta… Slab

  11. O are mica Scrb și e foarte complexat din cauza asta… Nu ați văzut ca postează peste 80% din comentarii numai despre mărime

  12. Vrea 2 lucruri :
    1. Atenție (probabil ca în viata reala nu o primește, nici nu e de mirare, probabil se comporta ca aici, ca un sălbatic și efectiv nu vorbești cu nebunii)
    2. Trafic pe site

  13. ce cenusa omule? tu folosesti astfel de metafore din punct de vedere financiar fara sa cunosti sensul ei?
    cumva Samsung a fost afectata financiar, a fost in pragul falimentului si a renascut ? sa fim seriosi….doar ca imagine poate, o sa vedem cum se vinde note 8 la inceput. Daca se va vinde prrost inseamna ca imaginea i-a fost afectata putin, din cazua ca multa lume asteapta sa vada eventualele probleme

  14. pai omule macar eu am zis jumatate de adevar, dar tu, sa zici ca phableturile sunt cele mai vandute si cu cresterea cea mai mare este o prostie..
    Pariu ca 70% din toate smartphone’urile vandute sunt cu diagonala sub 5.5″?
    As pune pariu pe casa, dar stiu ca nu detii asa ceva

  15. ala care vede in samsung telefonul lui ideal dar vrea iphone 8?
    pai in kkt ce spune despre un astfel de om!?
    macar e bine sa fii copil de gradinita ca pana si ala gandeste normal, ii place samsung isi cumpara/vrea samsung
    Tu esti de la nebuni, iti place sa suferi, iti doresti iphone ca sa te plangi ce bun e samsung

  16. “Minipulul este un om muncitor. El știe că o are sub-standard și va dori toată viața să compenseze cumparand obiecte mari(telefoane,masini etc). Va munci, se va zbate”

  17. dupa cum am zis, daca 99 de oameni spun ca este f ciudat pus si trebuie sa te obisnuiesti, nu conteaza, pt ca daca a 100 persoana esti tu, doar parerea ta conteaza
    Ok, te poti obisnui, dar altii fac lucrurile sa iti fie la indemana si logic puse
    omul are cea mai mare putere, cea de a se obisnui cam cu orice

  18. Samsung o sa ajunga pana in 2020…cu galaxy s de 7″ si note de 8″ ca deh piata si complexatii cer sa arate in buzunare ceva mare

  19. ok, si de ce nu iti iei, daca gandesti asa, Samsung?
    Android>iOS
    display samsung better
    better specs
    better everything
    si cu toate astea…iti iei iphone?
    ori minit ori ai probleme
    eu totusi cred ca e prima, pt ca nu ai bani sa dai 6000lei pe iphone

  20. Corect. De exemplu Apple le aseaza logic si la indemana. Nu ai buton de back in partea de jos a telefonului si optiunea de back este pusa in coltul stanga sus a ecranului. Pe paleta-caramida iphone 7 Plus trebuie sa iti azvarli degetul mare taiat ca sa ajungi acolo. Foarte logic si la indemana pus. ???

  21. La mine chiar functioneaza totul perfect. La unii nu… Mai tine si de coeficientul de inteligenta. Daca il ai mic nu e bun Android pt tine. Iti prinzi urechile in el. Mai bine pe limited sa nu te incurci. Am auzit si de swipe numai ca nu mergein toate aplicatiile. Plus ca butonul back e acolo mereu. Inaccesibil. Dar e superb pt ca e viziunea Apple

  22. Din pacate postarile lui “srb” sunt posibile sa fie datorita unui abuz din copilarie pe care l-au afectat psihic! ?

  23. Adică păstrarea în magazine a unor produse periculoase, după ce Samsung a anunțat că a făcut verificări și că produsele respective sunt sigure, ți se pare un mod corect în care compania a gestionat criza?!…

  24. la android nu e vorba de coef de inteligenta, si cat de copil esti sau cat de “geek” in rest pe orice smartphone ai tot ce iti trebuie sa iti faci treaba cu el

  25. Tu joci rolul cârcotașului, dar e problema ta. Nu uita că Samsung nu a aruncat vina pe utilizator, și a luat I decizia îndrăzneață de a retrage de pe piață toate unitățile.

    Apple se face că plouă: “you’re holding it wrongly!”, sau lasă la vânzare unități care explodează, se îndoaie, se cojesc, pârlesc oamenii, laptopuri care au ecrane defecte etc.
    Nu am auzit să fi murit vreun utilizator de Note 7, dar de iPhone… Doamne ferește!

  26. Acum vorbim despre Samsung (când va fi vorba de Apple, vom vorbi și despre Apple).
    Iar Samsung a ignorat problema, lăsând în prima fază telefoane periculoase (dacă n-a murit nimeni, înseamnă că este ok să vezi cum îți ia foc telefonul?) pe rafturile magazinelor și, abia când presiunea a fost prea mare și a fost clar că era o eroare de proiectare care nu putea fi reparată altfel, a hotărât retragerea telefoanelor.
    Dacă te referi la „gestionarea crizei“ într-un mod benefic companiei, ai dreptate: Samsung a procedat corect; dacă ai în minte utilizatorii, Samsung s-a ușurat cu boltă pe fața lor (așa cum a făcut și Apple de câteva ori – dacă pe tine asta te face să te simți bine).