Prima Pagina Samsung Samsung Galaxy Note 8 – Lansarea si Data OFICIALA

Samsung Galaxy Note 8 – Lansarea si Data OFICIALA

Samsung Galaxy Note 8 are data de lansare oficiala programata pentru 23 august, un eveniment special in New York fiind programat de catre coreeni.

Samsung Galaxy Note 8 are in mod oficial anuntata data de lansare, sau mai bine zis de prezentare, compania Samsung trimitand in cursul noptii trecute invitatiile pentru evenimentul sau. Samsung Galaxy Note 8 fusese anuntat in cateva zvonuri ca fiind pregatit pentru prezentare in 23 august in cadrul unui eveniment din New York, coreenii confirmand astazi acest lucru, data de lansare urmand a fi anuntata atunci.

Samsung Galaxy Note 8 este prezentat intr-o invitatie similara cu cea creata de catre compania Samsung pentru prezentarea Samsung Galaxy S8 in luna martie. Vedem acelasi ecran Infinity pentru Samsung Galaxy Note 8 care acopera intregul panou frontal, insa spre deosebire de terminalul din vara, in aceasta sitautie cei de la Samsung au adaugat si un stylus albastru pentru a clarifica oficial lucrurile.

Samsung Galaxy Note 8 nu are alte detalii separat de noul design confirmate deocamdata, insa stim din diverse zvonuri ca ecranul va avea o diagonala de 6.3 inch sau 6.4 inch. Ecranul Infinity al Samsung Galaxy Note 8 urmeaza deasemenea sa aiba si o rezolutie de 2960 x 1440 pixeli si vorbim practic despre aceeasi tehnologie precum cea folosita in Samsung Galaxy S8 Plus, insa doar dimensiunea va fi diferita.

Samsung Galaxy Note 8 – lansarea si data oficiala

Samsung Galaxy Note 8 va functiona deasemenea in baza unui chip Qualcomm Snapdragon 835, sau a unuia Exynos 8895, in functie de locatia din care va fi cumparat. Samsung Galaxy Note 8 va avea deasemenea 6 GB RAM, cel mai probabil, o camera duala, un stylus S Pen si o posibila baterie cu capacitate de 3300 mAh, insa asta depinde si de ceea ce doreste Samsung sa ofere anul acesta.

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba in premiera, pentru serie, si un model cu 128 GB spatiu de stocare, compania Samsung oferind pana acum terminalele doar intr-o singura versiune. Anul acesta Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie oferit intr-o versiune cu 64 GB spatiu de stocare si in alta cu 128 GB spatiu de stocare, probabil pentru a oferi mai multe optiuni de achizitie pentru clienti.

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba si un pret de vanzare foarte mare, compania Samsung dorind sa ceara minim 1000 de dolari, sau euro, pentru modelul mai ieftin. Versiunea cu spatiu de stocare dublu a Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa coste cu 100 de dolari, sau euro, mai mult, asa ca exista sansa ca foarte multi clienti sa priveasca de la “departare” acest smartphone din cauza pretului.

Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat la inceputul lunii noiembrie in 3 – 4 tari, in octombrie urmand a avea loc o lansare mai extinsa.

Samsung Galaxy Note 8 lansare 23 august

 • Srb Srb

  In New York ca sa vorbeasca iar musulmana amestecata cu tiganeala

 • Srb Srb

  Mamutul va fi anuntat intr-o luna. Imi place ca au tinut neaparat sa deseneze cu pixul lor de 1000 latenta marginile

 • Misu Carmol

  Bravo lor, au mers inainte cu curaj dupa problemele de la Note7. O sa fie un telefon grozav!

 • V.P

  Daca Note 8 vine cu senzor de amprenta in ecran Apple are liber la concediu de odihna pana in toamna .

 • Srb Srb

  pai daca note 8 va veni asa…0% sanse, dar sa zicem, atunci nu e probabil si i8 sa vina la fel?

 • V.P

  Din cauza asta am spus ,, concediu pana in toamna !!

 • Srb Srb

  pai de ce? pt ca samsung ar face prin qualcomm, ceea ce apple are interzis si face cu o companie in the house
  Adica chiar si daca note 8 iese cu asa ceva, tot exista riscul ca Apple sa nu vina cu asa ceva

 • George 89

  O sa fie un smartphone grozav, sunt curios de camera duala, dacă tehnologia Samsung este matura și nu este slaba ca a celorlalte camere duale

 • iphone6s

  Nici nu va fi scump daca luam in calcul ca un cc de one plus costa 700$, si totusi note 8 va avea camera duala si rezistent la apa si procesor de 10nm si un display foarte puternic de 773 de pixel si multe altele.

 • George 89

  O sa fie un smartphone grozav, sunt curios de camera duala, dacă tehnologia Samsung este matura și nu este slaba ca a celorlalte camere duale

 • Srb Srb

  “Do bigger things”
  Pana si Samsung recunoaste ca stie doar sa ia ceva si sa il faca mai mare

 • Srb Srb

  visezi cu 773 pixeli? note 8 va avea cel mai slab display din pct de vedere al ppi..opus S8

 • George 89

  Wow ce obsedat ești cu mărimea, vorbești într-una de asta, esti complexat ca o ai mica?

 • V.P

  Vrea si el putina atentie !! 😀😀

 • Srb Srb

  nu doar eu, ci si Samsung. Nu eu ma bucur cand tin lucruri mari in mana, voi sunteti, deci…intrebarea ar trebui sa ti-o pui tie

 • Teodor

  Phablet, racheta de tenis, tigaie de făcut clătite ar fi accepții mai apropiate de realitate.