eMAG – 25 Iulie cu Mii de Reduceri Summer Sales

eMAG din 25 iulie a lansat campania de reduceri Summer Sales prin care ofera promotii la mii de produse din stocul magazinului online din Romania.

eMAG pe 25 iulie a dat startul unei noi campanii masive de reduceri numita Summer Sales, aceasta avand menirea de a revigora oferta de vara cu promotii pentru clientii din Romania. In aceasta pagina a magazinului online eMAG gasiti pe 25 iulie toate reducerile care sunt disponibile in campania promotionala Summer Sales, cateva mii de produse cu preturi extrem de bune fiind recomandate de catre expertii magazinului.

eMAG din 25 iulie a creat campania Summer Sales cu reduceri pentru doar unele dintre produsele pe care le are disponibile in cadrul magazinului sau online. Mai exact, vorbim despre 8 categorii principale de produse in care au fost introduse toate reducerile celor de la eMAG pentru 25 iulie, magazinul online sustinand ca preturile sunt reduse cu pana la 40% in momentul de fata, asa ca puteti gasi foarte multe produse la preturi excelente.

eMAG in 25 iulie incepe lista recomandarilor cu telefoanele mobile, aici existand foarte multe oferte pentru cei interesati, lista de smartphone-uri fiind lunga. De la iPhone si pana la Samsung, sau Allview, puteti gasi la eMAG in aceasta pagina din 25 iulie cam orice fel de produs de top va doriti, reducerile ajungand pana la 1300 de LEI pentru modele noi de smartphone-uri, inclusiv cele produse de catre compania Apple.

eMAG – 25 iulie cu mii de reduceri summer sales

eMAG continua seria recomandarilor din 25 iulie cu laptop-urile care au reduceri de pana la 47 de LEI si diverse alte gadget-uri interesante pe care le putem cumpara. Mergand mai departe ajungel la aparatele foto care au reduceri de pana la 1000 de LEI la eMAG in 25 iulie, camerele video beneficiind deasemenea de reduceri de pana la 30%, deci puteti filma sau poza orice va doriti la preturi foarte bune.

eMAG de 25 iulie ne ofera si posibilitatea de a cumpara console XBOX sau Playstation cu reduceri de pana la 800 de LEI, deci veti avea cu ce sa va ocupati timpul la nevoie. Nici produsele auto nu sunt uitat de catre cei de la eMAG in 25 iulie, aceasta pagina avand listate toate ofertele, inclusiv pentru produsele de ingrijire persoanala si cele cosmetice, aici reduerile ajungand pana la 40%.

eMAG in 25 iulie are desigur reduceri si la parfumuri, carti, sau eBook Readere, aici promotiile fiind deasemenea de pana la 40%. Jucariile si articolele pentru copii, obiectele de imbracaminte si incaltaminte, produsele pentru casa si gradina, ori cele din petshop beneficiaza deasemenea ce reduceri foarte bune pe 25 iulie la eMAg, asa ca aveti prin ce sa va cautati pentru a cumpara ce va doriti.

eMAG spune ca pe 25 iulie are reduceri de doar pana la 40% in campania de reduceri Summer Sales, insa in realitate promotiile pot fi si mai bune.

emag 25 iulie mii reduceri summer sales