Google Maps – Noua Functie Foarte Importanta

Google Maps are o functie foarte importanta numita SOS Alerts, care afiseaza alerte pentru dezastre naturale, sau diverse incidente din diverse locatii.

Google Maps are o noua functie foarte importanta disponibila din aceasta seara, ea fiind gandita pentru a ii ajuta pe utilizatorii care folosesc aplicatia pe terminale iPhone si Android. Mai exact, incepand de astazi Google Maps, si aplicatia Google Search, au disponibila o noua functie numita SOS Alerts, aceasta afisand informatii privind diverse incidente, accidente, sau dezastre naturale din anumite zone.

Google Maps va afisa in partea superioara a aplicatiei informatii privind aceste tipuri de incidente, astfel ca in momentul in care ajungem intr-o anumita zona, sau calatorim spre ea, stim la ce sa ne asteptam. Google Maps incearca sa ne anunte din timp, sau in timp real, in legatura cu diverse probleme care apar in zonele in care calatorim, functia in sine fiind una extrem de utila pentru toata lumea.

Google Maps are aceasta noua functie ca un rezultat al unei colaborari dintre cei de la Google si multiple autoritati din diverse tari de pe planeta. De la Crucea Rosie si pana la autoritatile din Filipine, Google Maps primeste date in timp real despre evenimente care se intampla in foarte multe zone de pe planeta, astfel ca putine locatii nu sunt efectiv acoperite de catre acest nou sistem al celei mai folosite paltforme de navigatie.

Google Maps – noua functie foarte importanta

Google Maps are prezentata in imaginea de mai jos aceasta noua functionalitate foarte utila, ea fiind afisata in mod normal doar cand facem cautari pentru diverse locatii. Cei de la Google sustin ca atat in Google Maps, cat si in Google Search, informatiile privind incidentele din anumite zone sunt afisate doar cand se efectueaza cautari pentru respectivele zone, deci in rest nu ar trebui sa apara.

Google Maps va afisa doar un sumar al informatiilor importante dintr-o anumita zona, sau alta, asa ca utilizatorilor li se va recomanda in anumite sitautii sa ceara detalii de la autoritati. Indiferent de situatie, Google Maps ar putea ajuta multe persoane sa evite zone in care nu ar trebui sa calatoreasca din cauza problemelor care exista, multe ingreunand si traficul obisnuit din zona respectiva.

Google Maps este de departe cea mai folosita platforma de navigatie, atat de pe terminalele mobile, cat si de pe calculatoare. Cei de la Google au reusit sa transforme Google Maps in solutia numarul 1 pentru a cauta informatii despre locatii, sau pentru a crea rute rapide catre diverse locatii, lucru pe care Apple, de exemplu, se chinuie de cativa ani sa-l faca, dar nu prea reuseste, din pacate.

google maps functie importanta