iPhone 8 va Reduce Vanzarile de Calculatoare

iPhone 8 urmeaza sa afecteze vanzarile de calculataore pentru ca va genera probleme in fabricarea de componente pentru acestea din urma.

iPhone 8 va fi lansat in toamna de catre cei de la Apple, insa analistii sunt de parere ca el va reduce substantial vanzarile de calculataore in perioada urmatoare. Impreuna cu iPhone 8 si Samsung Galaxy Note 8, sau noi smartphone-uri ale LG urmeaza sa aiba acelasi efect asupra vanzarilor de calculatoare si laptop-uri, viitorul producatorilor de PC-uri parand sa fie unul destul de problematic anul acesta.

iPhone 8 si restul smartphone-urilor de top vor afecta vanzarile de calculatoare in principal pentru ca nu vor exista suficiente componente pentru acestea din urma. Vorbim aici despre memorii RAM care vor fi utilizate in cantitati mari in iPhone 8, sau alte smartphone-uri Android, insa nici in cazul ecranelor LCD sau OLED nu par sa existe vesti mai bune pentru cei care produc PC-uri.

iPhone 8 si smartphone-urile Samsung sau LG vor fi doar inceputul unei serii de lansari care vor avea loc in toamna acestui an, pentru ca altii vor urma Apple, Samsung sau LG. Vorbim aici despre copiatorii chinezi care vor dori sa aduca pe piata produse concurente cu care sa mai fure o parte din vanzarile pe care marii producatori le-ar fi generat de la oamenii ce sunt mai greu de convins.

iPhone 8 va reduce vanzarile de calculatoare

iPhone 8 i-a determinat pe unii producatori de calculatoare sa comante mai multe componente decat au efectiv nevoie, suplimentarea cererii ducand si la o crestere a preturilor pentru componente. Desigur ca e putin probabil ca Apple sa fie afectata de asta, deoarece pentru iPhone 8 a incheiat probabil de mult contracte pentru a cumpara componentele de care are nevoie pentru lansare.

iPhone 8 va avea un ecran OLED, iar din cauza numarului foarte mare de ecrane pe care Apple le-a comandat, preturile acestor componente au crescut deasemenea. Avand in vedere ca se asteapta vanzari colosale de la iPhone 8, analistii estimeaza ca preturile ecranelor urmeaza sa creasca in continuare cu cel putin 10%, insa totul depinde si de vanzarile pe care va reusi sa le genereze Apple.

“With first-tier vendors including Samsung Electronics, Apple and LG Electronics expected to unveil new smartphones in the second half of 2017, upstream component shortages are expected to worsen and could impact PC shipments during the period. Because of the shortages, suppliers of components such as memory and panels are expected to enjoy better revenue performance than downstream vendors in the second half.”

iPhone 8 este unul dintre cele mai importante smartphone-uri care vor fi lansate in acest an pe piata, Samsung Galaxy Note 8, Google Pixel 2 si alte modele de smartphone-uri Huawei sau Motorola generand deasemenea interes. Se speculeaza ca Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat in septembrie, sau octombrie, insa doar cei de la Apple stiu in momentul de fata ce planuri au, zvonurile aparute din diverse surse fiind foarte contradictorii.

iphone 8 reduce vanzari calculatoare

15 COMENTARII

  1. Srb, esti prajit. Anyway…stirea asta e la fel de prajita ca Srb. Nici o baza. Nici un fundament. Dupa ce dau “send”, dezinstalez aplicatia. iDevice nu mai e ce era. Se taraste in mizerie. Intr-o incercare de a deveni un fel de portal de stiri…tampite. Sorry! Taraila placuta!

  2. Tu observi ca nimeni nu e deacord cu tine la absolut nimic, probabil toti suntem “nebuni” sau cine stie poate tu…

  3. Cei cu bani ce nu au grija de maine fac ce vor stau pe net in timp ce fac si alte chestii
    Oamenii cu bani sunt cei ce pot face doua lucruri in acelasi timp