AirPods si EarPods au fost inspirate din Star Wars

AirPods si EarPods, castile wireless si cu fir pe care compania Apple le ofera in momentul de fata pentru iPhone, si nu numai, au drept sursa de inspiratie celebra franciza Star Wars. Aceasta afirmatie a fost facuta de catre Jony Ive, omul care a creat sau supravegheat crearea design-urilor pentru fiecare produs lansat de catre compania Apple in ultimii peste 17 ani, multa lume fiind luata prin surprindere de catre ea.

Mai exact, celebrii soldati Stormtroopers au fost sursa de inspiratie pentru Jony Ive si designerii Apple cand au creat castile EarPods si mai apoi AirPods. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca exista o oarecare asemanare intre produsele vandute de catre compania Apple si celebrele personaje din Star Wars, iar asta pentru ca inspiratia poate veni de oriunde si oricand, chiar si in cazul unor designeri atat de celebri.

Design-ul creat pentru castile EarPods si AirPods este recunoscut peste tot in lume la o simpla privire, iar Jony Ive sustine ca i-a spus regizorului J.J. Abrams despre revelatia sa. Partea interesanta este ca regizorul Satr Wars sustine ca a s-a inspirat de la Jony Ive cand a creat sabia laser folosita de catre Kylo Ren in cel mai recent film din seria Star Wars, asa ca fiecare s-a bucurat de ideile celuilalt pentru a crea produse grozave.

AirPods si EarPods sunt usor de recunoscut oriunde in lume pentru ca au un design foarte simplu si foarte elegant, iar asta chiar daca al doilea produs nu a fost promovat chiar atat de activ. Apple are designeri extrem de experimentati, insa iata ca si cei mai buni dintre ei se pot inspira din lucruri complet banale.

AirPods EarPods inspirate Star Wars