Samsung Galaxy Note 8 – Model Scump, cu mult RAM

Samsung Galaxy Note 8 va fi vandut intr-o versiune care va avea 256 GB spatiu de stocare si 8 GB RAM, aceasta urmand a fi si foarte scumpa.

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat pe 23 august de catre compania Samsung si va fi lansat pe data de 25 august, iar acum aflam noi detalii in legatura cu el. Mai exact, conform unor informatii venite direct din Asia, Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie disponibil inclusiv intr-o versiune care va avea 256 GB spatiu de stocare, dar si 8 GB RAM, aceasta urmand a fi vanduta exclusiv in Coreea de Sud.

Samsung Galaxy Note 8 ar urma practic sa mearga pe o traiectorie pe care am vazut-o deja luata in cazul Samsung Galaxy S8, acest smartphone fiind deasemenea vandut intr-o versiune speciala in Coreea de Sud. In cazul Samsung Galaxy Note 8 lucrurile sunt diferite pentru ca vorbim despre prima oara cand acest model de smartphone este lansat in mai mult de o versiune pe pietele globale.

Samsung Galaxy Note 8 a avut drept predecesoare terminale care au fost vandute intr-o singura versiune de model cu spatiu de stocare si cantitate de RAM. Incepand cu Samsung Galaxy Note 8 lucrurile se schimba si Samsung isi diversifica oferta, preferand sa ofere doua modele cu spatiu de stocare diferit, dar si cantitati de RAM diferite, asa ca utilizatorii din unele tari vor avea mai multe optiuni intre care vor alege.

Samsung Galaxy Note 8 – model scump, cu mult RAM

Samsung Galaxy Note 8 va fi disponibil, cel mai probabil, intr-o versiune standard cu 64 GB sau 128 GB spatiu de stocare si 6 GB RAM, plus a doua cu 256 GB spatiu de stocare si 8 GB RAM. Samsung Galaxy Note 8 cu 8 GB RAM ar putea oferi performantele pe care toata lumea le asteapta de la smartphone-urile Samsung de ani si ani de zile, insa si pretul estimat la 1100 sau 1200 de dolari, sau euro, va fi pe masura.

Samsung Galaxy Note 8 va avea deasemenea un ecran Inifity care va avea o diagonala de 6.3 inch sau 6.4 inch, acesta fiin curbat spre exteriorul carcasei. Samsung Galaxy Note 8 va avea o camera duala si un cititor de amprente integrat langa aceasta, un stylus urmand a fi deasemenea oferit de catre companie pentru a nu elimina functiile dedicate celor carora le place sa deseneze pe smartphone-uri.

“This is the high energy, the current Korean version of Note 8 is testing 256GB version, is expected to appear 6 +64 ordinary version and 8 +256 true emperor listed, Korean version has been identified black, blue, gray three-color.”

Samsung Galaxy Note 8 pare sa aduca toate imbunatatirile pe care lumea le astepta de la Samsung Galaxy S8 in primvara acestui an, dar care stiti prea bine ca nu au mai fost oferite. E posibil ca Samsung sa fi asteptat lansarea Samsung Galaxy Note 8 pentru a le oferi si a se rascumpara intr-un fel in fata clientilor care anul trecut au cumparat temrinale ce explodau.

Samsung Galaxy Note 8 scump ram

15 COMENTARII

  1. Atata ipocriie rar mi-a fost dat sa vad….
    Samsung galaxy s8+ = Dimensions 159.5 x 73.4 x 8.1 mm (6.28 x 2.89 x 0.32 in)
    Weight 173 g (6.10 oz)
    Iphone 7 plus = Dimensions 158.2 x 77.9 x 7.3 mm (6.23 x 3.07 x 0.29 in)
    Weight 188 g (6.63 oz)
    Deci e mai mare cu 0.7 milimetri…. Este foarte foarte mare, pai tu stii cat este 0.7 mm, te rupe la mana.. Ce amfetamine iei ma???

  2. Iphone 7 plus este doar mai lat pe cand s8+ este mai inalt si mai gros deci ca volum e mai mare
    Iar note 8 va fi si mai lat ca s8+

  3. lasa-ne cu minciunile, ca daca pt tine suna fantastic, nu asteptai iphone 8 ci note 8
    Si treci pe langa ideea principala…acum 5 ani sau cand a aparut Note 1, TOTI ziceati ca mai mare de atat nu vor merge….ca totusi exista o limita..si uite unde am ajuns..
    Deci, nu va exista o limita, o sa ajungeti cu Note 10 de 8″ in kkt care e mare si fara margini cu 99% STBR
    Deja Note 8 e pe taramul tabletelor, punct

  4. Fratilor…surori…va dau Samsung si Apple bani grei sa va pierdeti in discutii inutile si in apararea unuia impotriva altuia?
    Va veni vremea cand veti dori sa va intoarceti la taste…si nu veti mai putea.
    Cu terminalele astea…sunteti si mai controlati si dependenti decat ati fost “ieri”. Si maine…si mai controlati si dependenti ca “astazi”. Si tot asa.
    Iar voi tineti partea unora in detrimentul altora. Ce cu…pret?
    Al libertatii voastre/noastre?
    …ca si sufletul,libertatea NU SE VINDE !!!

  5. Nu prea e cum zici tu,adica 6.4″ in carcasa de 7 plus. Deja 6.2″ are carcasa mai mare ca 7 plus. In orice caz va fi mare si imposibil de folosit cu o singura mana,asta e clar ca buna ziua. Sunt curios de cei care spuneau ca 6/6S/7 plus e imens ce vor zice cand apare mamut-ul de Note 8?
    Acum treci cu vederea cei 0.7mm intre S8 plus si 7 plus,la Note 8 treci cu vedrea 1.5-2 mm fata de 7 plus,la anul mai treci cu vederea inca vreo 0.5-1 mm fata de Note 9 si tot asa. Pai unde ajungem frate,cam multe le treci cu vederea. Si nu ma lua te rog cu STBR,indiferent de asta va fi imens.
    La anul vom vedea Note 9 de 7″ cu STBR de 98%?

  6. Bine zis, aceste dispozitive ar trebui sa se rezume a fi o prelungire in plan informatic-virtual al activitatii noastre, o completare necesara in anumite aspecte ale desfasurarii vietii cotidiene, dar NU altare la care se inchina unii si altii cu un devotament demn de zelosii Evului mediu. Poate ca deja inteligenta artificiala a devenit un factor de temut, cu concursul si acordul nostru. Ce conteaza ca devenim deficienti emotional, fizic, traiasca procesoarele si ramii!
    Sa mai ridicam capul din fel de fel de ecrane si monitoare, viata se desfasoara in jurul nostru, nu in conexiunile electronice ale telefonului mobil.
    Asa ca nu va mai certati degeaba pe pixeli, oameni buni. Sanatete si minte multa!

  7. Acest blog ar trebui folosit de cititori pentru cultura tehnica generala sau informatii practice despre functionarea unui terminal mobil, dar parca a devenit teren minat datorita comentariilor…fiecare se erijeaza in expert intransigent si de-a dreptul patimas 🙁 Sunt curioasa de ce apara unii cu atata inversunare fiecare milimetru patrat de telefon? De cateva ori pe zi?