Samsung Galaxy Note 8 – Model Scump, cu mult RAM

Samsung Galaxy Note 8 va fi vandut intr-o versiune care va avea 256 GB spatiu de stocare si 8 GB RAM, aceasta urmand a fi si foarte scumpa.

15

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat pe 23 august de catre compania Samsung si va fi lansat pe data de 25 august, iar acum aflam noi detalii in legatura cu el. Mai exact, conform unor informatii venite direct din Asia, Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie disponibil inclusiv intr-o versiune care va avea 256 GB spatiu de stocare, dar si 8 GB RAM, aceasta urmand a fi vanduta exclusiv in Coreea de Sud.

Samsung Galaxy Note 8 ar urma practic sa mearga pe o traiectorie pe care am vazut-o deja luata in cazul Samsung Galaxy S8, acest smartphone fiind deasemenea vandut intr-o versiune speciala in Coreea de Sud. In cazul Samsung Galaxy Note 8 lucrurile sunt diferite pentru ca vorbim despre prima oara cand acest model de smartphone este lansat in mai mult de o versiune pe pietele globale.

Samsung Galaxy Note 8 a avut drept predecesoare terminale care au fost vandute intr-o singura versiune de model cu spatiu de stocare si cantitate de RAM. Incepand cu Samsung Galaxy Note 8 lucrurile se schimba si Samsung isi diversifica oferta, preferand sa ofere doua modele cu spatiu de stocare diferit, dar si cantitati de RAM diferite, asa ca utilizatorii din unele tari vor avea mai multe optiuni intre care vor alege.

Samsung Galaxy Note 8 – model scump, cu mult RAM

Samsung Galaxy Note 8 va fi disponibil, cel mai probabil, intr-o versiune standard cu 64 GB sau 128 GB spatiu de stocare si 6 GB RAM, plus a doua cu 256 GB spatiu de stocare si 8 GB RAM. Samsung Galaxy Note 8 cu 8 GB RAM ar putea oferi performantele pe care toata lumea le asteapta de la smartphone-urile Samsung de ani si ani de zile, insa si pretul estimat la 1100 sau 1200 de dolari, sau euro, va fi pe masura.

Samsung Galaxy Note 8 va avea deasemenea un ecran Inifity care va avea o diagonala de 6.3 inch sau 6.4 inch, acesta fiin curbat spre exteriorul carcasei. Samsung Galaxy Note 8 va avea o camera duala si un cititor de amprente integrat langa aceasta, un stylus urmand a fi deasemenea oferit de catre companie pentru a nu elimina functiile dedicate celor carora le place sa deseneze pe smartphone-uri.

“This is the high energy, the current Korean version of Note 8 is testing 256GB version, is expected to appear 6 +64 ordinary version and 8 +256 true emperor listed, Korean version has been identified black, blue, gray three-color.”

Samsung Galaxy Note 8 pare sa aduca toate imbunatatirile pe care lumea le astepta de la Samsung Galaxy S8 in primvara acestui an, dar care stiti prea bine ca nu au mai fost oferite. E posibil ca Samsung sa fi asteptat lansarea Samsung Galaxy Note 8 pentru a le oferi si a se rascumpara intr-un fel in fata clientilor care anul trecut au cumparat temrinale ce explodau.

Samsung Galaxy Note 8 scump ram