Apple si Coachlear lanseaza primul Aparat Auditiv pentru iPhone

Apple si Coachlear, unul dintre cei mai cunoscuti producatori de aparate auditive, au anuntat astazi lansarea unui asemenea produs care a fost creat special pentru a fi compatibil cu iPhone. Acest aparat auditiv complex, care este de fapt un implant, poate prelua sunetele emise de catre iPhone, ipad sau iPod Touch, el necesitand o plasare in interiorul urechii, deci vorbim despre o operatie care trebuie facuta, el fiind dedicat persoanelor care au pierdut aproape total auzul.

Separat de implat, exista si un alt aparat extern care trebuie plasat in ureche pentru a prelua toate sunetele, iar intregul sistem de control pentru el este oferit printr-o aplicatie pentru iPhone. Acest implat are un Procesor de Sunet Nucleus 7 de ultima generatie, acesta permitandu-le celor care aproape ca nu aud deloc, sa faca apeluri telefonice, sau sa asculte muzica si filme, lucruri pe care aparatele auditive normale nu ii ajuta sa le faca.

Acest implant auditiv a fost dezvoltat de catre cele doua companii special pentru iPhone si de aceea exista atat de multe optiuni disponibile pentru el. Mai mult decat atat, iOS-ul este capabil sa comunice cu implantul multumita suportului implementat de catre Apple, acest aparat auditiv fiind, cel mai probabil, cel mai avansat dintre toate cele care exista in momentul de fata pe piata.

Apple a pus intotdeauna accent pe functiile de accesibilitate care ii ajuta pe cei cu deficiente de vedere si auz sa duca o viata cat mai normala. Acest nou aparat auditiv este doar o confirmare a faptului ca Apple este dispusa sa investeasca timp si resurse pentru a crea produse care schimba vietile oamenilor, iar in septembrie vom vedea cu siguranta o prezentare facuta facuta pentru implant.

“The approval of the Nucleus 7 Sound Processor is a turning point for people with hearing loss, opening the door for them to make phone calls, listen to music in high-quality stereo sound, watch videos and have FaceTime calls streamed directly to their Cochlear implant. This new sound processor builds on our long-standing commitment to help more people with hearing loss connect with others and live a full life.”

Apple Coachlear aparat auditiv iPhone