Apple s-a angajat sa Construiasca Trei Fabrici in SUA

Apple s-ar fi angajat, prin presedintele Tim Cook, in fata presedintelui SUA, Donald Trump, sa construiasca nu mai putin de 3 fabrici in SUA. Donald Trump s-ar fi laudat intr-un interviu recent ca Apple va construi in SUA trei fabrici in care va fabrica diverse produse, acestea putand crea cateva mii de locuri de munca pentru americani, adica exact ceea ce isi doreste presedintele SUA in momentul de fata.

Apple urmeaza sa construiasca trei fabrici “mari, mari” in SUA pentru presedintele Donald Trump, acesta afirmand ca i-ar fi spus lui Tim Cook ca daca aceste fabrici nu vor fi construite, administratia sa nu va avea succes economic. Acesta a fost una dintre promisiunile pe care Donald Trump le-a facut in campania sa prezidentiala, asa ca acum trebuie sa convinga Apple sa faca exact ceea ce a promis el, dar de la un simplu interviu si pana la constructia unor fabrici este cale lunga.

Apple nu i-a oferit lui Trump o posibila perioada in care va incepe constructia acestor fabrici, insa probabil totul se va intampla in urmatorii ani. Pentru Apple vorbim despre investitii care s-ar putea ridica si la cateva miliarde de dolari doar pentru a indeplini promisiunile presedintelui Donald Trump, dar desigur ca in Cupertino poate fi luata oricand decizia de a actiona complet diferit.

Apple ar trebui sa isi produca terminalele iPhone in SUA, daca ar fi sa il credem pe Donald Trump, dar asta nu se va intampla vreodata din foarte multe motive. Avand in vedere ca aceasta promisiune a lui Donald Trump nu va fi respectata, presedintele SUA incearca sa oblige Apple sa construiasca fabrici in care sa fie facute alte produse importante ale celor din Cupertino, dar ramane de vazut care vor fi acestea.

“I spoke to [Mr. Cook], he’s promised me three big plants—big, big, big. I said you know, Tim, unless you start building your plants in this country, I won’t consider my administration an economic success. He called me, and he said they are going forward.”

apple angajat construiasca trei fabrici

2 COMENTARII