iPhone 8 si iPhone 7S – Prima faza de Productie

iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus au intrat in prima faza a procesului de productie, fiind fabricate intr-o serie de test a cate 200 de unitati zilnic.

iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus sunt deja in productie la cel putin unul dintre partenerii companiei Apple, cele trei noi modele ale iPhone urmand a fi lansate “la timp” de americani. Zvonuri anterioare sugerau faptul ca iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus vor intra in productie in iunie, sau iulie, iar acum se pare ca terminalele au intrat deja in productie, dar nu de masa, ci una de proba, Foxconn incepand procesul.

iPhone 8 si iPhone 7S au intrat in productie de proba in fabrica din Zhengzhou a celor de la Foxconn, compania fabricand in momentul de fata aproximativ 200 de unitati pe zi. Cei de la Foxconn au primit cel mai probabil un ordin de productie de la compania Apple pentru a se vedea cate unitati fara probleme ale iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus pot fi fabricate zilnic de catre angajatii sai in momentul de fata.

iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus au multe schimbari fata de modelele lansate in cursul anului trecut, asa ca Foxconn trebuie sa faca o productie de test pentru a vedea cat poate produce fara probleme. Acesta este procesul normal de productie pentru orice fel de model nou al iPhone, partenerii Apple incepand o productie de test cu cateva luni inaintea lansarii pentru a vedea cate unitati functionale pot fabrica pentru iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus.

iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus – productia a inceput, Touch ID ajunge sub ecran

iPhone 8, in acesta faza a productiei de test, ar avea cititorul de amprente integrat in ecran de catre compania Apple, conform sursei informatiilor. Exista posibilitatea ca Apple sa fi reusit sa dezvolte tehnologia prin care implementeaza cititorul de amprente al iPhone 8 sub ecran si sa produca o serie de unitati de test pentru a vedea cate dintre ele sunt intr-adevar functionale in acest format, inainte de a finaliza design-ul.

iPhone 8 a fost prezentat ca avand foarte multe probleme de productie, in principal din cauza cititorului de amprente Touch ID, sau a camerei frontale. Daca Apple a reusit sa integreze Touch ID sub ecranul iPhone 8, atunci vorbim despre o “victorie” substantiala pe care cei din Cupertino o vor avea in fata producatorilor Android, mai putin Sharp, care va lansa in august primul smartphone cu o asemenea tehnologie.

iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus vor fi lansate in toamna acestui an de catre compania Apple, aparent toate la timp, conform informatiilor de azi. Desi se specula ca iPhone 8 nu va fi lansat impreauna cu iPhone 7S si iPhone 7S Plus, dar iata ca situatia ar putea fi diferita daca productia de test va avea succes in urmatoarele saptamani.

5 COMENTARII

  1. Sunt sigur ca Apple a reusit DAR problema este daca reuseste sa produca macar 5 mil de unitati pt lansare fara probleme de brightness in acea zona etc?!
    La apple e problema daca poate scoate multe bucati iphone 8, nu vrem airpods all over again acolo e cat de cat ok sunt casti dar aici nu cred ca Apple vrea sa fie out of stock all the time