Apple Watch 3 – Cand este Pregatita Lansarea

Apple Watch 3 este viitorul model de smartwatch pe care compania Apple vrea sa il lanseze pe pietele globale in cursul acestui an, iar asta este confirmat indirect de un partener al americanilor. Mai exact, Quanta, compania care produce actualele modele ale Apple Watch, a dat de inteles ca urmeaza sa inceapa si productia Apple Watch 3 in toamna acestui an, prin prezentarea rezultatelor financiare pentru T3 2017.

Apple Watch 3 este pregatit pentru lansare in toamna, cei de la Quanta confirmand faptul ca vor inregistra o crestere substantiala a incasarilor din productia de smartwatch-uri. Apple este cel mai mare partener Quanta care produce smartwatch-uri, deci este clar ca Apple Watch 3 urmeaza sa intre in productie atunci pentru o lansare ce ar trebui sa aiba loc in septembrie, sau poate chiar octombrie, in functie de stocuri.

Apple Watch 3 ar fi trebuit sa intre in productie inclusiv la Compal Electronics, insas e pare ca doar modelele vechi ar urma sa fie fabricate acolo. Cei de la Apple isi extind lantul de parteneri care produc Apple Watch pentru a avea mai multa flexibilitate, insa Compal nu va produce Apple Watch 3 din start pentru ca nu are experienta cu vreun smartwatch Apple, asa ca se va incepe intai cu modelele vechi.

Apple Watch 3 nu a avut parte de prea multe informatii dezvaluite privind noutatile aduse, dar se speculeaza ca va avea o baterie mai buna, dar si conectivitate GSM. Desigur ca nimeni nu stie daca acestea vor fi intr-adevar schimbarile majore pe care Apple Watch 3 urmeaza sa le aduca, asa ca vom mai avea de asteptat pana in toamna pentru a putea afla ce imbunatatiri ne va oferi compania Apple pentru smartwatch.

“Quanta Computer is expected to enjoy a strong second-half 2017 thanks to rising demand for notebooks, growing server sales and the release of the next-generation Apple Watch. Apple is reportedly planning to launch its third-generation Apple Watch in 2017 and the wearable is likely to help Quanta’s Apple Watch product line turn profitable.”

apple watch 3 pregatita lansare

10 COMENTARII

  1. Imi poate spune cineva cu exactitate daca Apple Watch 1series a rezistent la apa,,,ca pe YouTube sunt cateva filmulete care dovedesc ca da?

  2. Am eu apple warch 1 si nu am avut probleme cu el .. adica a fost stropit, ma prin si ploaia de multe ori si nu a facut absolut nici o figura ..dar banuiesc ca daca faci dus cu el se prajeste :))