WhatsApp va lansa o Noua Aplicatie, iata Detaliile

WhatsApp va lansa in curand o noua aplicatie pentru iPhone si Android, ea urmand a facilita convrsatiile intre companii si clientii proprii.

WhatsApp dezvolta in momentul de fata o noua aplicatie pe care vrea sa o lanseze in viitorul nu foarte indepartat, aceasta fiind deja in dezvoltare de ceva vreme. V-am vorbit despre aceasta noua aplicatie a WhatsApp inca din cursul anului trecut, iar acum au aparut noi detalii cu privire la ceea ce urmeaza sa fie oferit prin intermediul sau, compania care detine platforma de mesagerie dorind sa ofere o functionalitate diferita prin ea.

WhatsApp vrea sa le ofere utilizatorilor si companiilor noi moduri de a comunica unii cu altii, iar aceasta aplicatie este dezvoltata in exact acest scop de catre companie. In momentul de fata WhatsApp are in testare avansata o aplicatie pentru Android care ofera aceste functii, ea fiind testata de catre unele dintre persoanele ce testeaza si versiunea standard a aplicatiei oferite utilizatorilor obisnuiti in intreaga lume.

WhatsApp lucreaza de mai bine de 2 ani la functii care sa le permita companiilor sa comunice cu diversi clienti prin aceasta platforma, iar ele se vor regasi in aplicatie. Aceasta aplicatie secunda a WhatsApp va avea functii speciale care vor putea fi folosite de catre companii pentru comunicare, insa utilizatorii obisnuiti nu vor avea acces la ea si vor vedea mesajele de la companii in aplicatia obisnuita disponibila si acum.

WhatsApp va lansa o noua aplicatie, iata detaliile

WhatsApp va introduce in aceasta aplicatie si un nou tip de mesaje structurate, care vor fi formate din multiple forme de continut care vor putea fi adaugate prin aplicatie. Mai exact, vorbim despre mesaje structurate care pot fi trimise prin WhatsApp si care sunt formate din texte, imagini, clipuri video, butoane de interactiune, dar si texte care pot fi traduse automat intr-o varietate de limbi de pe glob.

WhatsApp va lansa mesajele structurate pentru ca afacerile sa poata comunica mult mai eficient cu diversii clienti, iar utilizatorii le vor putea vedea fara probleme, inclusiv traducerile lor. Aplicatia standard WhatsApp va descarca automat mesajele structurate in avans printr-o actualizare, ele fiind standardizate de catre companie pentru a fi mai usor de trimis si primit de catre utilizatorii platformei.

WhatsApp le va permite companiilor sa isi si certifice conturile, astfel incat noi sa stim ca nu discutam cu vreun impostor, deci informatiile oferite in conversatii sunt in siguranta. Toate aceste noutati disponibile impreuna cu aplicatia dezvoltata de catre WhatsApp vor fi disponibile oficial cel ai probabil in cursul acestui an, sau poate abia la inceputul anului viitor, in functie de modul in care se desfasoara planurile companiei.

whatsapp noua aplicatie detaliile android

2 COMENTARII

  1. facebook poate ai vrut sa zici, ca facebook deține whatsapp. Aceasta din urmă e doar o aplicatie, o aplicatie nu poate lansa o aplicatie ?