iPhone 8 Argintiu apare in Primele Imagini

iPhone 8 argintiu este prezentat astazi in primele imagini, dar desigur ca vorbim despre o macheta sau o clona care sunt realizate in baza design-ului final.

35

iPhone 8 intr-o culoare argintie apare astazi in dou imagini care ne prezinta doar o macheta sau o clona, dar design-ul pe care il vedeti este, in proportie de 80%, cel final. Am vazut pana acum foarte multe zvonuri care ne-au spus ca asa arata iPhone 8, iar multitudine de machete, carcase, folii si schite care arata exact acelasi lucru nu fac altceva decat sa confirme de fiecare data faptul ca Apple nu va lansa altceva.

iPhone 8 nu ar urma sa fie lansat intr-o versiune cu un panou frontal alb, asa cum arata aceasta macheta si cred ca este destul de evident de ce Apple ar dori sa evite asta. Panoul frontal al unui iPhone 8 alb ar arata foarte urat din cauza acelui decupaj din partea superioara, el continand camera frontala 3D, senzorii de proximitate si lumina ambientala, senzor cu infrarosu, unul cu laser, dar si un posibil iris scanner.

iPhone 8 Argintiu apare in primele imagini

iPhone 8 va arata in rest la fel precum il vedeti in aceste doua imagini, design-ul fiind exact precum in toate schitele aparute pana acum cu noul terminal. Cei care au publicat aceste imagini au plasat si o intrebare retorica daca terminalul va porni, insa se vede foarte clar ca este vorba doar despre o macheta, sau poate chiar o clona a iPhone 8, acel flash LED sugerand foarte clar ca nu este un terminal real.

iPhone 8 va fi lansat de catre compania Apple in mai putine variatii de culori decat modelele anterioare, insa o culoare tip “oglinda” ar urma sa fie disponibila incepand de anul acesta. iPhone 8 va fi prezentat in luna septembrie a acestui an, dar deocamdata nu se stie sigur si cand ar urma sa fie lansat, pentru ca sursele apropiate Apple refuza sa confirme sau sa infirme vreo data de lansare.

iPhone 8 argintiu design

iPhone 8 argintiu design 1