Samsung Galaxy Note 8 – Functii Multimedia Avansate

Samsung Galaxy Note 8 va avea functii multimedia avansate integrate de catre compania Samsung in lupta cu iPhone 8, conform coreenilor.

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba functii multimedia avansate disponibile pentru utilizatori, conform unor informatii dezvaluite de catre cei de la Samsung. Zilele trecute Samsung a dezvaluit rezultatele financiare pentru T2 2017 si cu aceasta ocazie a anuntat inclusiv cateva detalii despre noul Samsung Galaxy Note 8 care urmeaza sa fie prezentat oficial pe data de 23 august in cadrul unei conferinte ce va avea loc in New York.

Samsung Galaxy Note 8 va fi varful de gama care va intra in lupta cu iPhone 8 in toamna acestui an, cei de la Samsung dorind ca el sa mentina incasarile la un nivel ridicat. Pentru a se asigura ca acest lucru se va intampla, compania Samsung a implementat in Samsung Galaxy Note 8 si unele functii multimedia avansate, insa deocamdata nu a dezvaluit si care anume ar fi acestea, desi ar fi fost important sa stim.

Samsung Galaxy Note 8 va avea un ecran cu diagonala de 6.3 inch sau 6.4 inch, deci vorbim despre o dimensiune mare pe care vor fi afisate imaginile redate de catre smartphone. Asta inseamna ca utilizatorii vor fi capabili sa redea clipuri video, sau orice alt fel de continut, pe Samsung Galaxy Note 8 intr-un format mult mai mare decat pe alte smartphone-uri, inclusiv pe cele pe care compania Samsung le produce.

Samsung Galaxy Note 8 – functii multimedia avansate

Samsung Galaxy Note 8 va avea deasemenea integrat si un stylus S Pen, acesta urmand a oferi deasemenea functii avansate pentru scriere si desen. Compania Samsung a implementat in acest terminal un stylus pentru ca el este una dintre functiile cheie ale seriei Note, iar Samsung Galaxy Note 8 nu se va distanta de ceea ce a facut Samsung in trecut pentru cei din mediul business care cumpara smartphone-urile.

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza deasemenea sa aiba integrat un chip Qualcomm Snapdragon 835 si un chip Exynos 9610, al doilea fiind dezvoltat special pentru el. Samsung Galaxy Note 8 urmeaza deasemenea sa aiba minim 6 GB RAM integrati de catre compania Samsung si o camera duala, in premiera, pentru serie, asa ca vorbim despre multe functii interesante de care utilizatorii se vor putea bucura.

“The Galaxy Note series, first launched in 2011, come with a range of multimedia features, including the large-size display, and S Pen, only available with the smartphone models,  that the Galaxy Note 8 is going to have “more advanced, richer multimedia functionalities.”

Samsung Galaxy Note 8 va avea totusi o foarte mare problema anul acesta, mai exact pretul de vanzare pentru acest smartphone va fi mult mai mare decat se asteapta unii clienti. Samsung Galaxy Note 8 va costa minim 1000 de dolari, sau euro, in momentul in care va fi lansat oficial pe piata, asa ca ramane de vazut daca Samsung se va razgandi si va decide sa-si vanda produsul la un pret mai decent.

Samsung Galaxy Note 8 multimedia