iPhone 8 – Apple incepe Procesul de Promovare

iPhone 8 a inceput sa fie deja promovat de catre compania Apple, primele dezvaluiri privind design-ul si o functie majora fiind dovezile clare in acest sens.

iPhone 8 va fi lansat in aceasta toamna, iar compania Apple a inceput deja procesul pentru promovarea noului smartphone, cu mai bine de o luna inainte de prezentare. Vorbesc desigur despre faptul ca detalii privind design-ul iPhone 8 si functia pentru recunoastere faciala au fost confirmate prin intermediul fisierelor de sistem ale boxei inteligente HomePod, firmware-ul cu acestea fiind publicat saptamana trecuta de catre Apple.

iPhone 8 are nevoie de foarte multa atentie in momentul de fata si pana in septembrie, iar compania Apple incearca sa se asigure ca el are parte de asa ceva. Dezvaluirile de acest gen vin direct de la compania Apple si doar pentru ca ea vrea ca lumea sa discute despre iPhone 8, altfel nu ar fi lansat acum un firmware pentru un sistem de operare care va fi lansat impreuna cu un produs ce va intra in vanzare peste cateva luni.

iPhone 8 are nevoie de foarte multa promovare pentru ca reprezinta incununtarea a 10 ani de existenta a iPhone si a multor ani de domninare a pietei smartphone. Cei de la Apple incearca sa se asigure inca de pe acum ca iPhone 8 va primi respectul de care crede ea ca el are nevoie si pe care l-ar merita, dezvaluirile precum cele facute prin intermediul HomePod urmand a continua in urmatoarele saptamani.

iPhone 8 – Apple a inceput procesul de promovare

iPhone 8 are pana acum dezvaluite aproapte toate informatiile privind noutatile importante, insa cele venite direct de la Apple au credibilitate completa. In aceasta idee, este fara dubiu faptul ca iPhone 8 va avea un ecran care acopera intregul panou frontal al carcasei, dar si un decupaj care va domina partea superioara, ceva cu care pana acum clientii companiei Apple n-au fost obisnuiti in vreun alt model, inclusiv al iPad.

iPhone 8 va avea deasemenea si o margine foarte mica intre ecran si carcasa, de aproximativ 4mm, aceasta existand pentru a asigura o delimitare clara intre suprafete. Apple nu vrea ca noi sa apasam din greseala pe marginea ecranului cand tinem iPhone 8 in mana pentru utilizarea zilnica, asa ca a decis sa implementeze acea distanta de 4mm, ea fiind totusi cat se poate de logica pentru orice smartphone.

iPhone 8 va fi prezentat in septembrie de catre compania Apple, iar lansarea oficiala va avea loc fie in aceeasi luna, fie undeva la cateva saptamani bune mai tarziu. Deocamdata Apple nu a lasat sa se dezvaluie vreo posibila data pentru lansarea iPhone 8, insa din moment ce a inceput sa ii dezvaluie design-ul si functiile majore, este posibil ca zvonurile privind lansarea intarziata sa nu fie adevarate.

iPhone 8 Apple promovare

13 COMENTARII

  1. acea margine am inteles ca exista pt a avea si acea rama de otel ca rezistenta pt a nu distruge panoul OLED din cauza 3d touch…oled fiind mai sensibil ca Viorel asa

  2. Intre timp Samsung fata de Apple, vine cu un note ce il vor cataloga diferit pt ca este mai lat si are pen….si cam atat cu anunturile importante din lumea samsung pt anul acesta..

  3. pai da, nu stiu de ce iti place sa repeti tot ce scriu si eu..am scris de n ori ca note 8 deja e in liga tabletelor doar ca cu un screen mai mic si un pen mai slab ca restul

  4. Așa ai înțeles tu? Vaaaai… Srl poate înțelege și el ceva :))
    Dacă OLED-ul este sensibil, cum de reușește Samsung să facă ecrane OLED curbate? Ceea ce ai înțeles tu este o gogoriță.