LG V30 – Camera mai buna ca a iPhone 8, Note 8

LG V30 va avea o camera cu cea mai mare deschidere oferita vreodata intr-o asemenea componenta, putand intrece iPhone 8 si Samsung Galaxy Note 8.

LG V30 urmeaza sa aiba o camera extrem de interesanta incepand de anul acesta, iar conform zvonurilor aparute pana acum, ea ar trebui sa le intreaca pe cele ale iPhone 8 sau Samsung Galaxy Note 8. LG V30 va fi prezentat luna aceasta de catre cei de la LG, iar detaliile noii sale camere ne arata ca vom avea un viitor foarte interesant pentru lumea smartphone multumita inovatiilor facute posibile de catre cei de la LG.

LG V30, conform celor mai recente zvonuri, va avea o camera cu deschidere f/1.6, cea mai mare oferita vreodata pentru un smartphone vandut public. iPhone 7 Plus are deschidere f/1.8, Samsung Galaxy S8 are f/1.7, iar de la Samsung Galaxy Note 8 se asteapta acelasi lucru, insa de la iPhone 8 e putin probabil sa vedem ceva mai bun, pentru ca nimeni nu s-ar astepta de la un asemenea upgrade din partea Apple.

LG V30 va fi, in aceasta idee, smartphone-ul cu, probabil, cea mai buna camera din industrie, cel putin in ceea ce priveste inregistrarea de poze in luminozitate scazuta. LG V30 cu aceasta camera care are deschidere f/1.6 este cea care permite trecerea celei mai mari cantitati de lumina spre lentile de pana acum, iPhone 8 si Samsung Galaxy Note 8 urmand a fi intr-un mare dezavantaj in fata acestui nou smartphone al celor de la LG.

LG V30 – camera mai buna ca a iPhone 8, Samsung Galaxy Note 8

LG V30 va permite practic inregistrarea de poze mult mai luminoase in conditii cu lumina slaba, fata de orice alt smartphone, inclusiv, probabil, iPhone 8 sau Samsung Galaxy Note 8. Teoretic, orice fel de poze facute in interiorul cladirilor, sau in timpul serii, cand lumina nu este suficient de buna, ar trebui sa aiba calitate foarte buna pe LG V30 multumita acestei noi camere, avansul tehnologic fiind anuntat ca unul major.

LG V30 va avea componente similare cu cele ale unui smartphone Android premium, adica Samsung Galaxy Note 8, insa aceasta camera il va pune peste orice alt competitor. Desigur ca LG V30 trebuie sa aiba si alte caracteristici bune pentru camera pentru a face poze excelente, deoarece deschiderea nu garanteaza calitatea pozelor in orice conditii, ci doar faptul ca acestea vor fi, cel putin, mai luminoase decat in cazul altor smartphone-uri.

LG V30 va fi lansat cel mai probabil in septembrie, atunci cand Samsung Galaxy Note 8 va ajunge pe piata, iPhone 8 putand fi lansat in aceeasi perioada. LG V30 nu are deocamdata dezvaluit si un pret de lansarea, dar design-ul sau este confirmat de imaginea de mai jos, care a fost preluata din manualul de utilizator al viitorului smartphone, deci lucrurile incep sa fie destul de clare.

LG V30 camera buna iPhone 8 Note 8