Windows 10 Fall Creators Update, Marea Surpriza

Windows 10 vine cu o surpriza foarte interesanta in aceasta toamna, suportul pentru subsistemul Linux urmand a iesi din versiunea beta pana atunci.

Windows 10 va avea parte de o actualizare majora in aceasta toamna prin lansarea Fall Creators Update de catre compania Microsoft, update-ul fiind anuntat de cateva luni. Windows 10 Fall Creators Update este in momentul de fata disponibil in versiune beta pentru toti cei interesati sa il testeze, iar in el se va regasi o schimbare foarte interesanta pentru toti utilizatorii sistemului de operare al Microsoft.

Windows 10 va aduce prin Fall Creators Update suport pentru subsistemul Linux, dar nu versiune beta asa cum este acum, ci in versiunea finala. Cei de la Microsoft sunt de parere ca au dezvoltat suficient de bine suportul pentru subsistemul Linux, astfel ca incepand din toamna cu Fall Creators Update toata lumea il va putea folosi in versiunea sa finala, fara probleme de functionare, lucru pe care unii il asteapta de mult.

Windows 10 cu suport pentru Linux a fost asteptat de catre foarte multa lumie si a fost cerut ani de-a randul, insa iata ca abia acum Microsoft a hotarat ca el poate fi oferit oficial. Testarea in versiunea Beta a permis rezolvarea multor probleme de functionare pe care aceasta functionalitate le-a avut, astfel ca toti cei care incearca ultimele versiuni beta ale Windows 10 Fall Creators Update ar trebui sa aiba parte de o functionalitate foarte buna.

Windows 10 Fall Creators Update si marea surpriza cu subsistemul Linux

Windows 10 aduce in Fall Creators Update foarte multe noutati extrem de importante, compania Microsoft permitand testarea tuturor in versiunile beta. Una dintre cele mai importante noutati ale Windows 10 pentru Fall Creators Update este functia Timeline, care permite interconectarea unui smartphone cu un calculator pentru a transfera informatii intre ele, dar nu doar atat.

Windows 10, are, si alte surprize pregatite de catre Microsoft, impreuna cu rezolvarea unor probleme majore de functionare si inchiderea unor vulnerabilitati foarte periculoase. Windows 10 este actualizat in mod constant de catre compania Microsoft, asa ca utilizatorii sai au parte atat de functii noi in mod constant, cat si de securitate imbunatatita petnru calculatoare, intr-o perioada in care atacurile informatice sunt din ce in ce mai dese.

Windows 10 va avea disponibil Fall Creators Update in aceasta toamna, dar deocamdata nu se stie exact cand va putea fi el instalat de catre posesorii de calculatoare. Daca faceti parte din programul Windows Insider, atunci Microsoft va permite instalarea Windows 10 Fall Creators Update in calculatoarele voastre, insa va trebui sa suportati si toate problemele aferente instalarii unei versiuni beta a unui sistem de operare.

windows 10 fall creators update surpriza linux