Apple – Pretul Actiunilor la o Noua Valoare Record

Apple a inceput ziua pe piata bursiera cu o noua valoare record atinsa de catre pretul actiunilor sale, acestea costand 159.28 de dolari in momentul deschiderii pietei. Valoarea a crescut pana la 159.75 de dolari pe parcursul zilei, pentru a scadea pana la valoarea de 157.49 dolari acum, Apple avand o capitalizare bursiera de 821.15 miliarde de dolari in momentul de fata, cea mai mare dintre toate companiile listate la bursa americana.

Apple a inceput ziua foarte bine, cu o crestere de 10 dolari a pretului actiunilor, multumita rezultatelor financiare pe T2 2017, acestea confirmand cresterile pe linie pentru americani. De la iPhone si pana la iPad, Apple a intrecut asteptarile analistilor cu vanzari peste estimarile lor, iar asa pretul actiunilor se indreapta spre noi valori record, pretul de 160 de dolari per actiune putand fi depasit in urmatoarele zile.

Apple a reusit sa intreaca asteptarile tuturor multumita vanzarilor foarte bune ale iPad si Apple Watch, aceste produse inregistrand cele mai mari cresteri dintre toate. Incasarile au crescut cu 3 miliarde de dolari, iar profitul cu peste 1.5 miliarde de dolari, deci vorbim despre un trimestru fiscal extrem de bun pentru cei din Cupertino, urmatorul anuntandu-se a fi si mai bun, in baza estimarilor facute.

Apple se indreapta cu pasi repezi spre prezentarea iPhone 8, estimarile sale anuntand ca terminalul va fi lansat pe piata in luna septembrie, lucru asteptat de catre toata lumea.

apple pret actiuni record