Huawei Mate 10 va fi la fel de Scump ca iPhone 8

Huawei Mate 10 va fi la fel de scump ca iPhone 8, pretul estimat pentru noul smartphone fiind peste asteptarile multor analisti si fani ai brand-ului.

Huawei Mate 10 va fi lansat in toamna acestui an de catre compania Huawei, iar din cate se pare, noul smartphone va fi la fel de scump ca iPhone 8 pentru a avea o imagine premium. Informatia a aparut in cursul acestei zile, Huawei Mate 10 fiind in momentul de fata in proces de dezvoltare pentru a intra in linia de smartphone-uri premium a celor de la Huawei, inlocuind modelele de anul trecut.

Huawei Mate 10 urmeaza sa aiba un ecran care acopera o buna parte din panou frontal marimea acestuia urmand a fi de aproximativ 6.1 inch. Prezentarea oficiala a Huawei Mate 10 urmeaza sa aiba loc in Munich pe 16 octombrie, insa se pare ca lansarea nu va avea loc decat minim doua sau trei saptamani mai tarziu, noul smartphone fiind asteptat pe piata undeva in cursul lunii noiembrie.

Huawei Mate 10 cu pretul de 1110 dolari ar fi la fel de scump ca un iPhone 8, insa compania Huawei ar intentiona sa lanseze si un model mai ieftin cu denumiea Lite in coada. Acesta ar urma sa aiba pretul injumatatit fata de Huawei Mate 10, adica va costa 550 de dolari in momentul lanasrii, compania Huawei lansand in fiecare an cate cel putin doua, sau trei, modele ale seriei Mate, deci strategia lor este clara.

Huawei Mate 10 va fi la fel de scump ca iPhone 8

Huawei Mate 10 cu al sau ecran de 6.1 inch si un posibil procesor Kiri 970 va avea o “viata” foarte grea in fata iPhone 8, care va costa la fel, dar va arata mai bine. Pe langa faptul ca va arata mai bine decat Huawei Mate 10, iPhone 8 va avea si performante mai bune, iar camerele sale ar putea fi deasemenea superioare, Face ID putand fi “cireasa de pe tort” in decizia consumatorilor de a il cumpara.

Huawei Mate 10 ar urma sa fie de 2 ori mai scump chiar si decat Huawei Mate 9 lansat anul trecut, acest terminal costand doar 600 de dolari dupa lansare. Avand in vedere pretul pentru modelul de anul trecut, daca Huawei Mate 10 va fi intr-adevar atat de scump, atunci totul ar avea la baza dorinta Huawei de a-l prezenta ca fiind premium, dar probabil va exista si o tehnologie noua care sa justifice banii.

Huawei Mate 10 ar putea fi mai scump si decat Samsung Galaxy Note 8, iar asta ar face alegerea consumatorilor si mai usoara, dar nu uitandu-se la smartphone-ul Huawei. Din pacate cei de la Huawei s-ar putea “impusca singuri in picior” cu un smartphone atat de scump, insa Huawei Mate 10 va fi cu siguranta vandut si cu subventii substantiale pentru a ajunge totusi in mainile unor consumatori.

Huawei Mate 10 scump iPhone 8