Apple dezvolta Sisteme Autonome nu doar pentru Masini

Apple dezvolta sisteme de ghidaj autonom pentru automobile, acest lucru fiind confirmat chiar de ea acum cateva luni prin documentele depuse pentru a le putea testa. Separat de ele, Tim Cook a anuntat in cursul zilei de ieri ca Apple nu se concentreaza pe sistem autonome doar pentru masini, ci ca in realitate cei de la Apple ar avea planuri mult mai complexe pentrua ceste tipuri de tehnologii.

Apple face investitii majore in sisteme autonome si se foloseste de inteligenta artificiala pentru a transforma ideile sale in produse care pot fi comercializate. Apple ar avea un proiect foarte mare bazat pe tehnologie autonoma acum in dezvoltare, insa desigur ca presedintele Apple, Tim Cook, nu a dorit sa ofere si explicatii cu privire la ceea ce se dezvolta intr-adevar in laboratoarele din Cupertino.

Apple poate folosi sistemele autonome nu doar pentru automobile, ci si pentru masinariile care fabrica diverse produse in baza indicatiilor date catre parteneri. Faptul ca Tim Cook a confirmat ca Apple nu investeste bani doar in sisteme autonome pentru masini sugereaza ideea ca in spatele acestor proiecte exista ambitii foarte mari din partea celor din Cupertino, mai ales ca au legatura cu inteligenta artificiala.

“We are very focused on autonomous systems,” Cook said. “We do have a large project going, and are making a big investment in this. From our point of view, autonomy is sort of the mother of all AI projects. Autonomous systems can be used in a variety of ways. A vehicle is only one, but there are many different areas of it. And I don’t want to go any further with that.”

Apple sisteme autonome

 

Articolul precedentATENTIE – Carcasele iPhone Foarte Periculoase
Articolul următor2 august 2017 – Wallpaper pentru iPhone, iPod si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.