ATENTIE – Carcasele iPhone Foarte Periculoase

Carcasele pentru iPhone reprezinta o industrie extrem de profitabila de miliarde peste miliarde de dolari anual, extrem de multe modele fiind disponibile pentru cei interesati. Printre el se numara si carcasele care au un lichid special in interior, impreuna cu diverse obiecte, miscarea lor generand efecte interesante, oarecum similare ale globurilor cu apa in interior, lumea fiind extrem de interesata de aceste carcase pentru iPhone.

Din pacate, unele dintre aceste carcase pentru iPhone sunt atat de prost facute incat pot rani persoanele, uneori lansand chiar urme permanente pe corpurle acestora. Vorbesc despre carcasele pentru iPhone care au sclipiti si lichid in interior, unele fiind atat de prost fabricate incat acel lichid a iesit din interiorul lor si a generat arsuri pe diverse parti ale corpurilor unora dintre utilizatorii terminalelor.

Pana in momentul de fata au fost raportate 24 de cazuri de persoane arse din cauza lichidului din aceste carcase pentru iPhone, 19 dintre ele fiind doar din SUA. Numai in SUA au fost vandute peste 260.000 de carcase de acest gen, iar distribuitorii au inceput sa le retraga din vanzare dupa ce oamenii au inceput sa se planga din cauza ranilor generate de catre ele, majoritatea fiind fabricate in China si fiind ieftine.

Carcasele pentru iPhone sunt in mod obisnuit inofensive pentru utilizatorii lor, insa iata ca exista si cazuri extreme, unele persoane ramanand cu cicatrici in urma arsurilor generate de catre carcase. Cu cat este mai simpla o carcasa pentru iPhone, cu atat exista mai putine riscuri ca incidente de acest gen sa apara, asa ca aveti foarte multa grija ce fel de accesorii cumparati pentru terminalele voastre.

“One consumer reported permanent scarring from a chemical burn and another consumer reported chemical burns and swelling to her leg, face, neck, chest, upper body and hands. In the United Kingdom, the distributor has received four reports of chemical burns, itching, redness, and blisters due to the leakage of the liquid material contained in the liquid glitter phone case.”

carcase iPhone periculoase