Apple Watch – Crestere Uriasa in Vanzari in T2 2017

Apple Watch a inregistrat o crestere uriasa in vanzari in T2 2017, compania Apple anuntand din nou ca s-au vandut cu 50% mai multe unitati decat in trimestrul fiscal similar al anului anterior. Apple Watch a inregistrat in T1 2017 o crestere cu 50% a vanzarilor fata de T1 2016, iar exact acelasi lucru s-a intamplat si pentru T2 2017, compania Apple avand un inceput de an extrem de bun cu acest smartwatch.

Apple Watch nu a avut vreodata cifrele de vanzari anuntate de catre compania Apple, insa asta doar pentru ca nu vrea sa le arate competitorilor cat succe sare el. Analistii estimeaza ca Apple Watch s-ar fi vandut in aproape 3 milioane de unitati in T2 2017, cifra fiind uriasa pentru un smartwatch, compania Apple fiind lider in aceasta piata chiar din momentul in care ceasul inteligent a fost lansat.

Apple Watch este inclus in categoria „altor produse” in raportarile financiare ale Apple, iar aceasta a inregistrat o crestere de 23% a incasarilor in T2 2017 fata de T2 2016. Mai exact, vorbim despre o crestere care a ajuns la 2.74 miliarde de dolari pentru T2 2017, iar daca este sa le dam crezare celor de la Apple, atunci Apple Watch a avut un rol foarte important in aceasta evolutie pozitiva anul acesta.

Apple Watch este de departe cel mai popular smartwatch de pe piata in momentul de fata, compania Apple avand grija sa-l tina mereu in atentia consumatorilor. Apple Watch a crescut piata smartwatch din 2015 si pana in prezent, iar avand in vedere evolutia vanzarilor, se pare ca lucrurile nu se vor schimba prea curand pentru americani.

Apple Watch crestere vanzari t2 2017

Articolul precedentiPad da „semne de viata” in T2 2017
Articolul următoreMAG – 2 august, Oferte de 1000 LEI la Apple Watch
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.