eMAG – 2 august, Oferte de 1000 LEI la Apple Watch

eMAG pe 2 august are preturi reduse cu pana la 1000 de LEI la Apple Watch, zeci de modele fiind listate in oferta magazinului online din Romania.

0

eMAG are pe 2 august in vanzare o varietate de modele ale Apple Watch care beneficiaza de reduceri de pana la 1000 LEI si va recomand sa profitati de ocazie zilele acestea. Veti gasi in categoria de produse din aceasta pagina diverse modele ale Apple Watch astazi care beneficiaza de reduceri de pana la 1000 LEI, deci aveti ocazia de a face o surpriza foarte frumoasa cuiva de 2 august.

eMAG ofera pe 2 august promotii extrem de bune la Apple Watch, care este un smartwatch dezvoltat de catre Apple, el avand functii biometrice pentru monitorizarea exercitiilor fizice. Folosind Apple Watch va puteti imbunatati sanatatea si obtine mai mult de la exercitiile fizice zilnice, cei de la eMAG ajutandu-va sa cumparati modelul dorit cu reducere buna in ziua de 2 august.

eMAG vinde in 2 august acum zeci de modele noi ale Apple Watch, iar aici vorbim atat despre Apple Watch Seria 1, cat si despre Apple Watch Seria 2, lansate in 2016. In aceasta pagina gasiti categoria de produse Apple Watch noi pe care cei de la eMAG le au in vanzare in momentul de fata, pentru acestea reducerea ajungand la 1000 de LEI pentru a face un cadou excelent pe 2 august.

eMAG – 2 august, Oferte de 1000 LEI la Apple Watch

eMAG va permite sa gasiti pe 2 august atat Apple Watch Seria 1, cat si Apple Watch Seria 2, diferenta de pret dintre ele nefiind chiar atat de mare. Apple Watch Seria 1 are aproximativ aceleasi componente ca Apple Watch Seria 2, diferenta fiind data de existenta unui GPS si a rezistentei la apa in al doilea model, asa ca fiti atenti ce alegeti sa cumparati de la eMAG in cursul zilei de 2 august.

eMAG nu se teme sa ofere pe 2 august reduceri de pana la 300 LEI si la aceste modele resigilate de smartwatch Apple Watch, iar daca nu va temeti de ele, va recomand sa profitati de promotii. In categoria de produse Apple Watch resigilate din aceasta pagina veti gasi multiple modele ale Apple Watch care au reducere de pana la 20% la eMAG, promotiile de pe 2 august fiind extrem de bune.

eMAG ne permite in 2 august sa ne bucuram de o gama foarte variata de oferte laApple Watch, un wearable extrem de eficient, el usurand preluarea informatiilor din iPhone, dar si monitorizarea activitatilor fizice.. La eMAG gasiti atat modelele de 38mm potrivite pentru mainile mici, dar si cele de 42mm, mult mai usor de folosit de catre oricine, chiar si de copiii care s-ar bucura sa primeasca unul pe 2 august.

eMAG 2 august Oferte Apple Watch