iPhone 8 deja Afecteaza Vanzarile Apple

iPhone 8 deja afecteaza vanzarile iPhone 7 si iPhone 7 Plus, presedintele Tim Cook confirmand asta pentru analistii americani noaptea trecuta.

iPhone 8 a inceput deja sa afecteze vanzarile Apple, Tim Cook, presedintele companiei, confirmand indirect faptul ca zvonurile au oprit unii consumatori din a cumpara iPhone 7, sau iPhone 7 Plus. iPhone 8 este in centrul atentiei presei mondiale in momentul de fata multumita tuturor informatiilor aparute din diverse surse, inclusiv de la compania Apple prin sistemul de operare al boxei inteligente HomePod.

iPhone 8 a generat o “pauza” in vanzarile de iPhone-uri, conform lui Tim Cook, altfel Apple ar fi raportat vanzari ceva mai bune pentru seria sa de produse, insa desigur ca e de asteptat ca asta sa se intample. Toata lumea stie ca septembrie este luna in care se anunta noi modele ale iPhone, iar avand in vedere noutatile confirmate pentru iPhone 8, e normal ca oamenii sa nu mai doreasca terminalele vechi.

iPhone 8 afecteaza acum vanzarile de terminale iPhone, insa Tim Cook spune ca acest lucru este bun pentru viitor, pentru ca oamenii vor cumpara noul produs. Cei de la Apple cred ca persoanele care nu cumpara acum terminale din seria iPhone 7 vor cumpara iPhone 8 dupa ce va fi lansat pe piata, iar acest lucru este foarte usor de anticipat, dar totul depinde si de pretul pe care il va avea noul produs.

iPhone 8 deja afecteaza vanzarile Apple

iPhone 8 va fi cu mult mai scump decat iPhone 7, sau chiar iPhone 7 Plus, iar cei dispusi sa cumpere unul dintre aceste doua modele ar putea ignora noul terminal. iPhone 8 ar urma sa fie lansat la preturi care incep de la 1000 – 1100 de dolari, sau euro, deci ele vor fi cu aproximativ 300 – 350 de dolari mai mari decat cele ale seriei iPhone 7, asa ca multi clienti s-ar putea gandi de 2 ori inainte de a cheltui bani pe ele.

iPhone 8 nu are o evolutie diferita fata de modelele anterioare, deoarece si iPhone 7 a afectat vanzarile seriei iPhone 6S inainte de a fi lansat oficial. Totusi, anul acesta este unul special pentru ca se implinesc 10 ani din momentul lansarii primului model al iPhone, asa ca iPhone 8 este un smartphone special pe care compania Apple e bazeaza pentru a-si creste in continuare vanzarile intr-o piata saturata.

“We believe there is a pause, but that probably bodes well for the future. The smart phone is becoming even more important to people because it’s going across so much of your life and you can tell by some of the things we did at WWDC that that will only continue.”

iPhone 8 va fi lansat in luna septembrie, compania Apple confirmand asta prin estimarea privind incasarile pe care se asteapta sa le aiba in respectiva luna. In baza acestora, cei de la Apple sunt destul de siguri ca iPhone 8 va genera venituri importante pentru conturile sale, dar asta doar daca si pretul de vanzare va fi pe masura asteptarilor, altfel lucrurile ar putea fi cu mult diferite fata de estimari.

iPhone 8 afecteaza vanzarile Apple