Samsung Galaxy Note 8 – Specificatiile Finale

Samsung Galaxy Note 8 are toate specificatiile tehnice finale dezvaluite si ne putem face o idee in legatura cu diferentele fata de iPhone 8.

Samsung Galaxy Note 8 are specificatiile tehnice finale dezvaluite in aceasta seara pentru ca Samsung nu mai are nimic de ascuns in momentul de fata. Avand in vedere ca iPhone 8 a fost dezvaluit de catre compania Apple cu toate noutatile sale importante, era normal sa aflam si specificatiile Samsung Galaxy Note 8 pentru a sti din timp ceea ce va oferi compania coreeana pentru clientii sai din aeasta toamna.

Samsung Galaxy Note 8 are toate specificatiile dezvaluite, inclusiv cele privind dimensiunile, astfel ca toata lumea va putea face o comparatie mai usoara cu iPhone 8. Specificatiile Samsung Galaxy Note 8 nu sunt surprinzatoare, multe dintre ele fiind anuntate deja in diverse zvonuri, asa ca multi stiau la ce sa se astepte din partea companiei Samsung, terminalul fiind unul de top, cu multe componente stiute.

Samsung Galaxy Note 8 nu va fi foarte diferit de Samsung Galaxy S8 in ceea ce priveste specificatiile tehnice si componentele incluse de catre compania Samsung. In aceasta idee, performantele Samsung Galaxy Note 8 ar trebui sa fie similare cu cele ale seriei lansate in primavara acestui an, deci iPhone 8 ar trebui sa il intreaca fara probleme in performante dupa ce va fi lansat de catre Apple.

Samsung Galaxy Note 8 – specificatiile finale dezvaluite

Samsung Galaxy Note 8 va avea urmatoarele specificatii tehnice finale :

  • ecran Super AMOLED cu diagonala de 6.3 inch, rezolutie de 2960 x 1440 pixeli si aspect ratio 18.5:9;
  • chip Qualcomm Snapdragon 835 pentru modelele vandute in SUA si chip Exynos 8895 pentru restul lumii;
  • 6 GB RAM;
  • 64 GB spatiu de stocare pentru modelele de baza;
  • camera duala formata din doi senzori de cate 12 megapixeli fiecare, unul cu zoom optic de 3X;
  • camera frontala de 8 megapixeli;
  • baterie de 3300 mAh;
  • USB-C si suport pentru carduri microSD;
  • dimensiuni de 162.5 x 74.6 x 8.5 mm.

Samsung Galaxy Note 8 nu uimeste cu vreo specificatie pe care nimeni nu o astepta de la acest smartphone, majoritatea fiind identice cu cele ale seriei Samsung Galaxy S8. Samsung Galaxy Note 8 vine totusi cu un ecran mai mare, mai mult RAM, o camera mai buna si o baterie de capacitate mai mare, asa ca ai sai utilizatori vor avea totusi unele functii de care sa se bucure dupa achizitie.

Samsung Galaxy Note 8 nu are specificatii tehnice care sa “dea pe spate” pe cineva, insa se pare ca pretul de vanzare ar urma sa fie de aproximativ 1000 de dolari, sau euro. In aceasta idee, exista posibilitatea ca iPhone 8 sa fie favoritul clientilor in aceasta toamna pentru ca Samsung Galaxy Note 8 cu un pret de vanzare foarte mare va fi ignorat de catre foarte multa lume dupa prezentarea oficiala.

Samsung Galaxy Note 8 specificatii finale