iPhone 8 va avea SmartCam incepand cu iOS 11

iPhone 8 va avea o noua functie pentru camera numita SmartCam, aceasta fiind integrata in iOS 11, dar descoperita in sistemul de operare al HomePod.

iPhone 8 va avea o noua functie numita SmartCam pentru iOS 11 si noua camera duala verticala, compania Apple planuind sa ne transforme in adevarati fotografi profesionisti. Informatiile privind functia SmartCam din iPhone 8 au fost descoperite prin analizarea sistemului de operare al HomePod, insa desigur ca iOS 11 contine aceasta functie chiar in acest moment si va deveni activa dupa prezentarea oficiala.

iPhone 8 va avea aceasta functie SmartCam integrata in aplicatia Camera a iOS 11, iar ea va modifica automat setarile de inregistrare a pozelor in functie de ceea ce vrem sa pozam. Conform codului sursa al HomePod, functia SmartCam din iOS 11 pentru iPhone 8 va modifica setarile atunci cand facem poze unui rasarit, unui apus, unui animal de companie, unui copil, unui foc de artificii, cerului, zapezii, etc.

iPhone 8 va avea, practic, in aplicatia Camera o functie SmartCam care ar trebui sa se asigure ca facem cele mai bune poze prin analizarea mediului in care facem pozele. Daca ar fi sa-mi dau cu parerea, as spune ca functia SmartCam din iOS 11 pentru iPhone 8 va fi bazata pe inteligenta artificiala, care va modifica in mod inteligent setarile de inregistrare ale pozelor pentru a face poze excelente.

iphone 8 smartcam ios 11

iPhone 8 va avea o noua functie SmartCam pentru camera incepand cu iOS 11

iPhone 8 urmeaza sa aiba functia SmartCam ca una optionala disponibila in iOS 11, astfel ca o vom putea folosi doar daca nu dorim sa modificam manual luminozitatea pentru poze. Puteti vedea si in imaginea de mai jos o parte dintre setarile ce vor fi disponibile pentru functia SmartCam a iPhone 8 din iOS 11, aceasta fiind una dintre surprizele pe care compania Apple le avea pregatite pentru noi.

iPhone 8 va avea o camera mai buna decat cea implementata in iPhone 7 Plus, fara vreo discutie, iar aceasta functie SmartCam ar trebui sa o complimenteze. Apple o va prezenta cel mai probabil ca o mare realizare in conferinta in care ne va arata si iPhone 8 pentru prima oara, insa alte smartphone-uri au functii similare cu ceea ce SmartCam pare a fi, iar ele sunt foarte utile pentru multi utilizatori.

iPhone 8 va avea un accent foarte mare pus pe noua camera duala verticala, iar SmartCam ar putea fi oferit in versiune beta la inceput, daca va functiona cu inteligenta artificiala. Nu se stie daca aceasta fucntie SmartCam va fi disponibila chiar din momentul lansarii iPhone 8, sau ea va fi oferita mai tarziu, probabil in iOS 11.1, asa ca ramane sa vedem ce fel de anunturi va face Apple si cum va functiona intr-adevar SmartCam.

iphone 8 smartcam ios 11 1