Samsung Galaxy Note 8 – Data de Lansare Oficiala

Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat pe 15 septembrie, data de lansare fiind anuntata de catre un partener Samsung care va vinde noul smartphone.

Samsung Galaxy Note 8 are data de lansare oficiala anuntata astazi de catre un partener al companiei Samsung, acesta confirmand data cand terminalul va fi pus in vanzare. Vorbim despre un operator de telefonie mobila care a confirmat pentru presa din Corea de Sud data  de 15 septebrie, la care este programata a avea loc lansarea Samsung Galaxy Note 8, ea urmand a avea loc la trei saptamani dupa prezentarea dispozitivului.

Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat oficial dupa ce Apple va prezenta iPhone 8 pentru lumea intreaga, conferinta pentru acest smartphone urmand a avea loc in prima parte a lunii septembrie. Cei de la Samsung incearca sa lanseze Samsung Galaxy Note 8 pe piata dupa ce primul impact al prezentarii iPhone 8 a trecut, pentru ca noul sau smartphone sa aiba o oarecare sansa in lupta cu produsul celor de la Apple.

Samsung Galaxy Note 8 va ajunge pe piata, probabil, in aceeasi zi cu LG V30, un smartphone pe care concurentii coreeni de la LG vor sa-l faca cel putin la fel de popular. Samsung Galaxy Note 8 va fi vandut din 15 august in Coreea de Sud, dar deocamdata nu se stie si la ce data va fi pus in vanzare in alte zone de pe glob, coreenii putand avea terminalul disponibil cu aproximativ o saptamana inaintea altor.

Samsung Galaxy Note 8 – data de lansare oficiala

Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat pe 15 septembrie cu siguranta de 100%, conform sursei operatorului de telefonie mobila care ofera aceasta informatie. Aceasta sustine ca Samsung nu va modifica data de lansare a Samsung Galaxy Note 8 pentru ca vrea sa aduca dispozitivul cat mai repede pe piata, inainte ca iPhone 8 sa fie lansat, sau ca LG V30 sa intre in atentia consumatorilor din Corea de Sud.

Samsung Galaxy Note 8 nu ar avea deocamdata preturile si data de deschidere a precomenzilor stabilite de catre Samsung, dar de pe 25 august ar putea fi permise comenzile. Subsidiara australiana a celor de la Samsung a dat de inteles ca Samsung Galaxy Note 8 va fi disponibil pentru precomanda incepand cu data de 25 august, insa deocamdata nu exista vreo alta confirmare pentru aceasta zi.

“We are going to sell Galaxy Note 8 starting from the 15th of September. Its price has not been set yet. Samsung Electronics decided on the release date of Galaxy Note 8. There is almost zero chance that it will change the release date of Galaxy Note 8.”

Samsung Galaxy Note 8 va fi pus in vanzare, cel mai probabil, la preturi care incep de la 1000 de dolari, sau euro, conform zvonurilor aparute pana in prezent. Samsung Galaxy Note 8 va fi mai ieftin decat iPhone 8, daca aceste zvonuri si cele privind smartphone-ul Apple se vor adeveri, iar cei din Cupertino ar putea avea o mare problema din acest punct de vedere cu noul terminal.

Samsung galaxy Note 8 lansare oficiala