Apple Angajeaza multi Experti in Cartografiere

Apple are in dezvoltare un proiect foarte important ce are la baza cartografierea, adica imbunatatirea hartilor din Apple Maps din iPhone si iPad, sau implementarea unor functii speciale pentru aplicatie. Cei de la Apple au nu mai putin 70 de oferte de munca in acest domeniu pentru cei interesati sa faca Apple Maps mai bun, numarul foarte mare de oferte pentru locuri de munca sugerand faptul ca Apple are planuri foarte mari.

Apple este o companie foarte mare, insa chiar si asa vorbim despre foarte multe oferte de munca doar pentru a imbunatati Apple Maps. Anul acesta compania Apple va implementa foarte multe noutati importante, iar pentru Apple Maps vorbim despre o serie de imbunatatiri interesante care au legatura cu realitatea augmentata, cei din Cupertino pregatind inclusiv functii noi pentru viitor.

Apple angajeaza ingineri specializati in administrarea floterlor si in oferirea de navigare ghidata pentru utilizatori, deci vorbim si despre posibile extinderi in domenii noi ale functionalitatii Apple Maps. Google Maps inca este superior Apple Maps din foarte multe pucnte de vedere, iar compania Apple incearca sa-si ajunga din urma competitorii cu functii noi pe care sa le ofere nu doar utilizatorilor obisnuiti, ci si companiilor.

Apple ar putea gandi un viitor cu realitate augmentata pentru Apple Maps, iar in iOS 11 am vazut deja unele dovezi ale acestui lucru, dar inginerii vor lucra si la alte initiative importante.

“Apple is suddenly looking to hire a bunch of map tech experts. More than 70 job listings went live in the past month on the company’s site relating to its maps team, or requiring skills around things like: “geospatial information services,” “navigational aids” and “fleet management.””

apple angajeaza experti cartografiere