Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – Face ID va Autoriza Plati Apple Pay

iPhone 8 – Face ID va Autoriza Plati Apple Pay

iPhone 8 se va folosi de Face ID pentru a autoriza platile pentru Apple Pay, compania Apple fiind sigura ca sistemul este la fel de sigur ca Touch ID.

iPhone 8 are o noua functie extrem de interesanta anuntata astazi, mai exact Face ID va autoriza platile facute prin intermediul Apple Pay de catre utilizatori. Face ID este denumirea pe care sistemul de recunoastere faciala ar urma sa o aiba, el fiind implementat in iPhone 8 de catre compania Apple pentru a inlocui, sau suplimenta, Touch ID, asa ca vorbim despre o prima confirmare a posibilelor planuri ale celor din Cupertino.

iPhone 8 are o sumedenie de zvonuri anuntate zilele acestea care sugereaza faptul ca Face ID va inlocui in totalitate Touch ID, compania Apple dorind sa ofere recunoastere faciala in locul citirii amprentelor. Pana acum putine persoane erau convins de faptul ca Face ID este suficient de bine pregatit pentru a inlocui Touch ID in iPhone 8, insa se pare ca Apple este increzatoare in acest sistem.

iPhone 8 are, din nou, confirmat de codul sursa al sistemului de operare pentru HomePod faptul ca Face ID urmeaza sa autorizeze platile facute prin intermediul Apple Pay. Scanarea fetei utilizatorului folosind Face ID urmeaza sa inlocuiasca simpla scanare a amprentei in iPhone 8, compania Apple parand sa fie gata de o noua schimbare majora in domeniul securitatii biometrice pentru terminalele iPhone.

iPhone 8 – Face ID va autoriza plati Apple Pay

iPhone 8 are Face ID identificat cu un identificator numit Pearl in sistemul de operare al HomePod, acesta fiind codul proiectului pentru recunoasterea faciala. Intrari descoperite in codul sursa al HomePod fac referire directa la autorizarea platilor Apple Pay pentru iPhone 8, insa asta nu inseamna ca Touch ID dispare complet, desi s-a confirmat faptul ca nu va fi implementat sub ecranul noului smartphone.

iPhone 8 are Face ID prezentat ca fiind mult mai sigur decat Touch ID deoarece scaneaza mai multe elemente de siguranta decat citirea unei amprente. Apple ar scana inclusiv ochii utilizatorilor folosind Face ID, deci teoretic recunoasterea faciala combianta cu scanarea retinei ar fi mai sigura decat scanarea unei amprente, iar asa Apple ar avea siguranta ca iPhone 8 va oferi securitate biometrica imbunatatita.

iPhone 8 a avut aseara confirmata inclusiv o noua functie SmartCam pentru aplicatia Camera din iOS 11, compania Apple dorind sa ne ajute sa facem poze si clipuri video mai bune. iPhone 8 a avut deasemenea saptamana acesta foarte multe alte noutati dezvaluite de catre sistemul de operare al HomePod, compania Apple lansandu-l aparent din greseala, insa realitatea este ca ea se bucura de toata zarva din jurul sau.

iPhone 8 va fi prezentat in luna septembrie, lansarea urmand a avea loc tot atunci.

iphone 8 face id autoriza platile apple pay

 • Srb Srb

  Fantastic
  Sa ajunga si la noi si suntem zmei

 • Dan

  Nu s-a gândit nimeni că poate fi vorba despre NFC? contactless interface…

 • Roasted Wookie

  la capitolul camera e discutabil…daca ramane acelasi algoritm mediocru de compresie care e acuma, poate sa fie ultrasmart camera, ca pozele tot slabe vor iesi.
  In ios 11 au mai imbunatatit ceva la camera, cel putin pe SE se vede, care avea aceiasi problema.

 • Florin MANEA

  maaa…nu…dar te-ai gandit tu, multumim pentru asta

 • Srb Srb

  pai au imbunatatit doar prin soft ios11, dar iphone 8 va veni cu camere mult mai bune fata de SE cu putere de compresie mai mare

 • Roasted Wookie

  Da, corect, problema e ca inainte de ios 10 softul nu avea nimic, l-au stricat in ios 10 cu compresia lor exagerata…ca dovada ca multi s-au plans. Macar au mai reparat in ios 11.

 • Srb Srb

  Da