iPhone 8 – Lansare cu Probleme in Septembrie

iPhone 8 va fi lansat in septembrie de catre compania Apple, dar nu fara probleme, deoarece productia este foarte limitata pana in toamna.

16

iPhone 8 va fi lansat in septembrie, compania Apple confirmand indirect asta prin estimarea facuta pentru rezultatele financiare pentru urmatorul trimestru fiscal. Toti analistii si o buna parte dintre jurnalisti sunt de acord cu faptul ca iPhone 8 va fi lansat in septembrie de catre compania Apple, ea recunoscand si faptul ca zvonurile privind acest smartphone au afectat vanzarile seriei iPhone 7 in ultimele saptamani.

iPhone 8 a si fost dezvaluit de catre compania Apple in totalitate, aproape, foarte putine secrete ramanand ascunse in momentul de fata pentru viitorii clienti. Separat de confirmarea facuta de catre compania Apple prin estimarea rezultatelor financiare, este foarte greu de crezut ca americanii au creat atat de multa valva in jurul iPhone 8 acum pentru a prezenta smartphone-ul in septembrie si a il lansa in octombrie.

iPhone 8 este aproape sigur pregatit pentru lansare in cursul lunii septembrie si doar probleme colosale ale companiei Apple sau ale partenerilor ar putea impiedica aparitia sa atunci. In ciuda tuturor zvonurilor, se pare ca Apple este pregatita sa aduca iPhone 8 pe piata in luna septembrie si asta pentru ca vanzarile seriei iPhone 7 sunt deja serios afectate si vor scadea in continuare pana cand iPhone 8 va fi lansat.

iPhone 8 – lansare cu probleme in septembrie

iPhone 8 urmeaza cel mai probabil sa fie lansat in cursul lunii septembrie de catre compania Apple, dar asta nu inseamna ca totul va fi perfect. Dupa cum probabil va imaginati deja, iPhone 8 va fi lansat in cantitati foarte limitate de catre cei de la Apple in cursul lunii septembrie, iar asta deoarece procesul de fabricare genereaza foarte multe probleme si nu pot fi produse suficient de multe unitati.

iPhone 8, spre deosebire de modelele anterioare, are probleme mult mai mari de productie din cauza ecranului OLED, a camerei 3D si a altor componente noi folosite de catre Apple. De fiecare data cand Apple foloseste noi serii de componente intr-un iPhone exista mari probleme de productie, iar iPhone 8 nu face distinctie, desi anul acesta problemele sunt ceva mai complexe, pentru ca se face o schimbare mai mare decat “de obicei”.

iPhone 8 ar putea fi disponibil in 5 – 8 milioane de unitati pentru lansarea din septembrie, cam jumatate fata de cererea obisnuita pentru o lansare de acest gen. Desigur ca iPhone 8 va fi lansat impreuna cu iPhone 7S pe piata, asa ca unii utilizatori se vor orienta si spre acest dispozitiv, dar in ciuda pretului mare, iPhone 8 va fi preferatul tuturor si Apple va avea multi clienti dezamagiti din cauza stocurilor mici.

iPhone 8 lansare probleme septembrie