eMAG – 6 august – Weekend Superstars cu Mii de Oferte

eMAG a lansat in 6 august campania de oferte Weekend Superstars, cu mii de reduceri pentru produsele disponibile in stocul magazinului online.

eMAG pe 6 august a dat startul pentru o noua campanie de reduceri numita weekend superstars, aceasta fiind gandita pentru a ne aduce foarte multe reduceri in cursul acestui weekend. In aceasta pagina a magazinului online eMAG veti putea gasi in ziua de 6 august, toate reducerile care vor fi disponibile in cadrul acestei campanii, ea venind ca o surpriza foarte placuta pentru urmatoarele 2 zile.

eMAG anunta ca aceasta campanie de reduceri weekend superstars se va desfasura doar in zilele de 5 august si 6 august, iar asta este logic avand in vedere denumirea sa. Conform magazinului online, in acest weekend eMAG ne va oferi reduceri de pana la 50% la o gama foarte variata de produse, deci veti putea beneficia de promotii foarte bune in 17 iunie pentru, probabil, ceea ce va intereseaza.

eMAG va avea pe 6 august reduceri la laptopuri, telefoane si televizoare, cosmetice, produse de ingrijire a copiilor sau cele pentru casă si gradina, dar asta este doar o parte din total. In aceasta pagina a magazinului online eMAG veti gasi foarte multe reduceri incepand din 6 august, cand urmeaza sa inceapa intreaga campanie promotionala pentru romani.

eMAG – 6 august – Weekend Superstars cu Mii de Oferte

eMAG 6 august Weekend Superstars Mii Oferte

eMAG anunta aceasta noua campanie de reduceri,i incepand din 6 august si pentru acest weekend, la doar cateva zile dupa ce una anterioara s-a terminat si a avut preturi foarte bune. In ciuda acestui lucru, cei de la eMAG au capacitatea de a continua o campanie promotionala foarte buna cu alta in care cel mai probabil vom gasi preturi si mai bune in 6 august pentru produsele care ne intereseaza.

eMAG a dat pe 6 august startul campaniei de reduceri pentru toti clientii sai interesati sa profite de deal-uri foarte bune, asa ca analizati foarte bine ceea ce este acolo. In aceasta pagina sunt disponibile toate reducerile din campania eMAG weekend superstars incepand de cu 6 august, as ca va trebui sa va grabiti sa cumparati ceea ce va intereseaza de la magazin.

eMAG nu are doar campania weekend superstars din 6 august in desfasurare, ci si alte campanii de reduceri pentru o varietate de produse disponibile in oferta magazinului online. In ambele campanii de reduceri de la eMAG veti gasi produse diferite, dar cu reduceri la fel de bine, asa ca ar fi bine sa va uitati printre ele in 6 august pentru a cauta ceea ce doriti sa cumparati.

eMAG este cel mai mare magazin online din Romania si in 6 august va recomand sa-i monitorizati toate campaniile de promotii.

Articolul precedentSamsung Galaxy S9 – Viitoarea Mare Dezamagire
Articolul următor6 august 2017 – Wallpaper pentru iPhone, iPod si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.