Samsung Galaxy S9 – Viitoarea Mare Dezamagire

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie lansat fara un citiror de amprente in ecran, aceasta "onoare" urmand a-i reveni telefonului Samsung Galaxy Note 9.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie lansat de catre compania Samsung cu o dezamagire care, din pacate, exista si la Samsung Galaxy S8 anul acesta. Mai exact, conform unor informatii aparute in cursul zilei de ieri, Samsung Galaxy S9 ar putea fi lansat de catre compania Samsung fara un cititor de amprente integrat in ecran, viitorul smartphone urmand a avea aceasta componenta tot in carcasa.

Samsung Galaxy S9 nu ar urma sa aiba un cititor de amprente integrat in ecran, asa cum spera toata lumea, pentru ca Samsung nu are tehnologia finalizata. Desi cei de la Qualcomm au finalizat, aproape, tehnologia, compania Samsung vrea cel mai probabil sa aiba o tehnologie proprie in Samsung Galaxy S9, dar se pare ca aceasta este inca departe de fi pregatita pentru a fi lansata oficial.

Samsung Galaxy S9 ar putea avea cititorul de amprente montat in carcasa cel mai probabil langa o camera duala, asa cum vom vedea in Samsung Galaxy Note 8. Decizia de a nu integra un cititor de amprente sub ecranul Samsung Galaxy S9 nu ar fi deocamdata finala, insa in baza in care se afla procesul de dezvoltare, inginerii nu par sa fie increzatori ca pot pregati sistemul pana in martie 2018.

Samsung Galaxy S9 – viitoarea mare dezamagire

samsung galaxy s9 mare dezamagire

Samsung Galaxy S9 ar urma sa fie lansat fara un cititor de amprente sub ecran, dar se pare ca Samsung Galaxy Note 9 ar urma sa fie primul terminal cu o asemenea tehnologie. Samsung Galaxy Note 9 este la peste un an distanta de lansare, asa ca e destu de greu de facut predictii de acum, dar analistul care ofera informatiile a avut pana acum informatii foarte exacte despre produse Apple si iPhone.

Samsung Galaxy S9 nu va obliga Samsung sa forteze implementarea tehnologiei pentru ca nici iPhone 8 nu va avea Touch ID sub ecran, deci nu exista presiune de la Apple. In aceasta idee, cei de la Samsung pot dezvolta mai bine aceasta tehnologie, dar nu pentru Samsung Galaxy S9, ci pentru Samsung Galaxy Note 9, care va fi lansat cu multe luni mai tarziu decat “fratele” sau mai mic.

“Since OLED iPhone has cancelled under-display fingerprint recognition/touch ID function, and as Galaxy S9 will have the new selling points of upgraded iris recognition and dual camera, Samsung has no need to risk adopting under-display optical fingerprint solution in a hurry.”

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Note 9 inca sunt foarte departe de lansare, insa pentru primul incep sa fie finalizate lucrurile in ceea ce priveste intrarea in productie. Samsung are deja o idee foarte clara cu privire la ceea ce va implementa in Samsung Galaxy S9 anul acesta, asa ca teoretic prototipurile testate acum au deja o buna parte dintre tehnologiile care vor ajunge si in versiunea finala a terminalului.