iPhone 8 are Camera Duala Verticala Confirmata

iPhone 8 are noua camera duala verticala confirmata de catre o scanare cu raze X a carcasei noului smartphone intr-un laborator al Foxconn.

iPhone 8 scanat cu raze X si prezentat in cursul zilei de ieri are si camera duala verticala confirmata, iar in imaginea de mai jos puteti vedea pozitionarea sa. Toate zvonurile aparute pana acum au sugerat faptul ca iPhone 8 va avea o camera duala verticala in carcasa sa, iar aceasta scanare cu raze X confirma fara dubiu acest lucru, doar pentru cei care inca mai credeau ca tot ceea ce am vazut pana acum este fals.

iPhone 8 va avea o camera duala verticala pentru ca Apple a dorit sa faca spatiu in carcasa pentru noi componente si o placa de baza mai mica, gandita diferit. iPhone 8 va avea deasemenea si o baterie in forma literei L, astfel ca pozitia camerei in carcasa a trebuit sa fie modificata, iar asta nu ne va afecta intr-un fel, sau altul, pentru ca Apple are cu siguranta grija ca pozele si filmele sa fie si mai bune.

iPhone 8 va avea camera duala formata din senzori de imagine de aceeasi rezolutie, dar dimensiunile acestora sunt diferite, dupa cum puteti vedea. Senzorul de imagine din partea inferioara a camerei duale este mai mare decat cel de deasupra, insa nu stim care dintre ele va fi cel principal si care va fi cel telephoto, desi teoretic cel de jos ar trebui sa se ocupe de imaginile facute la distanta, sau cu functia Portret.

iPhone 8 are camera duala verticala confirmata

iPhone 8 camera duala verticala

iPhone 8 nu are pana acum dezvaluite informatii cu privire la camera duala verticala pe care compania Apple urmeaza sa o implementeze, deci asta ramane un mister. Teoretic, e posibil ca iPhone 8 sa aiba tot doi senzori de cate 12 megapixeli pentru camera duala vertiala, inca cel telephoto ar putea avea zoom optic de pana la 3X si, daca avem noroc, Apple ar putea implementa intr-un final stabilizare optica pentru el.

iPhone 8 va fi cel de-al doilea model de iPhone pe care compania Apple il va lansa cu o camera duala, iar el ar putea beneficia si de noi functii pentru camera. Am aflat acum cateva saptamani despre functia SmartCam pentru camera iPhone 8, care va ajusta setarile de inregistrare a pozelor si clipurilor video in functie de ceea ce pozam sau inregistram, asa ca Apple ar trebui sa anunte multe noutati importante.

iPhone 8 este in proces de productie in momentul de fata si este de asteptat ca alte noutati majore sa fie anuntate in perioada urmatoare de catre diverse surse. In aceasta idee, pana in septembrie ar trebui sa aflam si detalii despre camera iPhone 8, dar e greu de spus cate dintre surprizele Apple, separat de inregistrare video 4K la 60 FPS ar mai putea fi oferite.