Phoenix iOS 9.3.5 jailbreak a fost lansat pe iPhone si iPad

Phoenix iOS 9.3.5 jailbreak a fost lansat pentru iPhone si iPad noaptea trecuta, solutia fiind disponibila pentru toti cei interesati.

24

Phoenix iOS 9.3.5 jailbreak a fost lansat pentru iPhone si iPad in cursul noptii trecute, si da, vorbim despre un software pentru o versiune a iOS care a implinit deja 1 an de zile. Phoenix iOS 9.3.5 jailbreak a fost facut doar pentru cei care nu pot instala iOS 10, altfel restul ar fi avut deja jaiblreak in iOS 10 pe una dintre cele exploatate, deci nu vorbim despre un software care sa aduca ceva extrem de util pentru noi.

Phoenix iOS 9.3.5 jailbreak este facut de catre cativa hackeri cunoscuti in lumea dezvoltatorilor de solutii de jailbreak, insa forbim despre un semi-tethered jailbreak. Asta inseamna ca Phoenix iOS 9.3.5 jailbreak trebuie reincarcata dupa fiecare repornire a terminalului vostru, iar o data la 7 zile va trebui sa il reinstalati pentru ca-i expira certificatul de dezvoltator si nu veti mai putea deschide aplicatia Cydia, sau folosi tweak-urile.

Phoenix iOS 9.3.5 jailbreak a fost lansat pe iPhone si iPad

Phoenix iOS 9.3.5 jailbreak lansat iPhone iPad

Phoenix iOS 9.3.5 jailbreak este compatibil doar cu iDevice-urile care au chip-uri de 32 biti, adica doar cele lansate pana la iPhone 5S, asa ca stiti care-i sunt limitele. Phoenix iOS 9.3.5 jailbreak are inclusa si o functie care permite downgrade la versiuni anterioare ale iOS, daca aveti deja salvate SHSH-uri, asa ca s-ar putea sa fie util pentru unele persoane, dar vasta majoritate n-au vreo utilitate pentru software.

Phoenix iOS 9.3.5 jailbreak poate fi instalat folosind aplicatia Cydia Impactor, iar daca aveti un cont de dezvoltator va veti putea folosi de ea pentru a elimina necesitatea de a reface solutia de jailbreak saptamanal. Puteti descarca aplicatia care va permite sa faceti jailbreak cu Phoenix iOS 9.3.5 jailbreak de aici, iar mai jos aveti instructiuni care va ajuta sa efectuati intregul proces.

  1. Descarca aplicatia Phoenix iOS 9.3.5 jailbreak de aici si Cydia Impactor de aici.
  2. Conecteaza-ti iDevice-ul la calculator.
  3. Deschide Cydia Impactor si printr-un gest drag & drop trage iconita aplicatiei Phoenix peste Cydia Impactor.
  4. Introdu numele de utilizator si parola de logare pentru Apple ID-ul tau. Daca ai activat un sistem de autentificare in 2 pasi vei primi o eroare si va trebui sa il dezactivezi.
  5. Mergi in Settings > General > Device Management/PriflesConfigurari > General > Profile, selecteaza certificatul si apasa butonul Trust.
  6. Deschide aplicatia Phoenis si apasa butonul Prepare for Jailbreak.
  7. iPhone sau IPad vor reporni in timpul procesului, iar dupa asta veti putea folosi Cydia fara probleme.
  8. Daca va reporniti vreodata terminalele, deschideti aplicatia Phoenix imediat dupa asta si apasati butonul Kickstart Jailbreak.