Prima Pagina jailbreak Phoenix iOS 9.3.5 jailbreak a fost lansat pe iPhone si iPad

Phoenix iOS 9.3.5 jailbreak a fost lansat pe iPhone si iPad

Phoenix iOS 9.3.5 jailbreak a fost lansat pentru iPhone si iPad noaptea trecuta, solutia fiind disponibila pentru toti cei interesati.

Phoenix iOS 9.3.5 jailbreak a fost lansat pentru iPhone si iPad in cursul noptii trecute, si da, vorbim despre un software pentru o versiune a iOS care a implinit deja 1 an de zile. Phoenix iOS 9.3.5 jailbreak a fost facut doar pentru cei care nu pot instala iOS 10, altfel restul ar fi avut deja jaiblreak in iOS 10 pe una dintre cele exploatate, deci nu vorbim despre un software care sa aduca ceva extrem de util pentru noi.

Phoenix iOS 9.3.5 jailbreak este facut de catre cativa hackeri cunoscuti in lumea dezvoltatorilor de solutii de jailbreak, insa forbim despre un semi-tethered jailbreak. Asta inseamna ca Phoenix iOS 9.3.5 jailbreak trebuie reincarcata dupa fiecare repornire a terminalului vostru, iar o data la 7 zile va trebui sa il reinstalati pentru ca-i expira certificatul de dezvoltator si nu veti mai putea deschide aplicatia Cydia, sau folosi tweak-urile.

Phoenix iOS 9.3.5 jailbreak a fost lansat pe iPhone si iPad

Phoenix iOS 9.3.5 jailbreak lansat iPhone iPad

Phoenix iOS 9.3.5 jailbreak este compatibil doar cu iDevice-urile care au chip-uri de 32 biti, adica doar cele lansate pana la iPhone 5S, asa ca stiti care-i sunt limitele. Phoenix iOS 9.3.5 jailbreak are inclusa si o functie care permite downgrade la versiuni anterioare ale iOS, daca aveti deja salvate SHSH-uri, asa ca s-ar putea sa fie util pentru unele persoane, dar vasta majoritate n-au vreo utilitate pentru software.

Phoenix iOS 9.3.5 jailbreak poate fi instalat folosind aplicatia Cydia Impactor, iar daca aveti un cont de dezvoltator va veti putea folosi de ea pentru a elimina necesitatea de a reface solutia de jailbreak saptamanal. Puteti descarca aplicatia care va permite sa faceti jailbreak cu Phoenix iOS 9.3.5 jailbreak de aici, iar mai jos aveti instructiuni care va ajuta sa efectuati intregul proces.

 1. Descarca aplicatia Phoenix iOS 9.3.5 jailbreak de aici si Cydia Impactor de aici.
 2. Conecteaza-ti iDevice-ul la calculator.
 3. Deschide Cydia Impactor si printr-un gest drag & drop trage iconita aplicatiei Phoenix peste Cydia Impactor.
 4. Introdu numele de utilizator si parola de logare pentru Apple ID-ul tau. Daca ai activat un sistem de autentificare in 2 pasi vei primi o eroare si va trebui sa il dezactivezi.
 5. Mergi in Settings > General > Device Management/PriflesConfigurari > General > Profile, selecteaza certificatul si apasa butonul Trust.
 6. Deschide aplicatia Phoenis si apasa butonul Prepare for Jailbreak.
 7. iPhone sau IPad vor reporni in timpul procesului, iar dupa asta veti putea folosi Cydia fara probleme.
 8. Daca va reporniti vreodata terminalele, deschideti aplicatia Phoenix imediat dupa asta si apasati butonul Kickstart Jailbreak.
 • Bastanov

  Admin si baieti?
  Acum ca este jb pe 935, pot face downgrade pe ipad 2 la o versiune mai mica…?! La 6-7?

 • Daca ai SHSH-uri salvate deja.

 • Rares

  N ai nevoie de niciun shsh, merge downgrade la 6.1.3 cu Odysseus ota.

 • Sergiu

  pe un iphone 7 ios 10.3.2 se poate face downgrade la ios 9.3.5 ?!

 • IAdi

  Interesant … o sa testez, mersi de sugestie

 • criss

  Nu merge Sergiu

 • Gelu Ionita

  Din cate stiu pentru iPhone 7 n-a fost niciodata disponibil iOS 9, s-a lansat cu 10.

 • Ionut Catalin

  -puneti niste intrebari de va doare capu :))

 • attilar1

  Scrie clar ca este doar pentru 32 biti, nu stiu cum vreti sa folositi pe iphone 7…..

 • Intrebarea cea mai mare este, cine are iPhone 7 cu iOS 9.3.5 :)))

 • Dan 40

  Întrebarea și mai mare este “de ce vor toți să facă downgrade?” Nu era lăudată Apple că lansează iOS și ptr idevice-uri de acum “n” ani? Am un iPhone 5 care dabea merge cu ultimul iOS suportabil, dar insuportabil ptr cine îl mai utilizează. Îi înțeleg pe toți ce vor downgrade si sper ca iPhone-ul meu 7 să nu aibă aceeași soartă pe viitor. Degeaba are suport Apple ptr idevice-uri vechi, nu prea sunt bune în utilizare, prefer maxim o generație de soft ptr orice idevice.

 • criss

  Yes Zaone is funny:))) …..sunteți rai fraților…este foarte simplu săi răspunzi normal 😉

 • iPhone 5 implineste 5 ani anul asta. E un telefon, pana si masinile vechi de 5 ani merg mai greu decat alea noi. Nu prea inteleg la ce va asteptati. La Apple device-urile vechi de 5 ani merg mai bine decat terminalele Android vechi de 2 ani.

 • Daca gasesti iOS 9.3.5 pentru iPhone 7, sigur merge.

 • EMP83

  Acest jailbreak este numai pentru 32bit devices iar iPhone 7 este 64bit device.

 • B06DAN

  merge si pe ipad 3?

 • Rares

  Da, merge si pe ipad 3, singura conditie pt downgrade fara shsh e sa ai ssh care cere jailbreak.

 • B06DAN

  @Rares. Am un ipad 3 cu 9.3.5 Ii fac jb cu Phoenix si pe urma ce trebuie sa fac ca sa am 6.3.1? ca nu mai inteleg shsh sau ssh. Am vazut niste tutoriale cu ipad2 si iphone 4s .La fel se aplica si la ipad3

 • Sergiu

  bun, sa ma fac inteles, am aruncat intrebarea pentru un simplu raspuns, nu pentru a mi se cataloga intrebarea :)) simplu NU … dar mai sunt ca Ionut, gen

 • Uka

  Dar de ce sa mearga mai greu cand pot merge perfect ca la inceput ? Daca apple nu erau hotzi si te lasa sa instalezi orice versiune soft vrei, cred ca aveau clienti mult mai fericiti dar multi mai putini bani in buzunare! Deci faza ca nu ar merge bine ca e vechi de 5 ani nu are treaba cu hotia software marca apple. Eu am inca un iphone 6s cu ios 9 si se misca mai bine decat iphone 7 cu ios 10.3.3 🙂

 • Rares

  Ti am raspuns cu un link dar cineva nu ma lasa sa l scriu.

 • arthur deme

  a facut cineva downgrade de 9.3.5 la 6.1.3 ?

 • mtcristi03

  Salut , acum incerc sa fac jailbreak si imi da eroare ‘cannot open blablabla no such file or directory ‘ , ce pot face ?