iPhone 8 – Imaginea Discutata pe tot Internetul

iPhone 8 apare intr-o imagine care ii confirma noul design si care vine de la o sursa foarte credibila, ea fiind discutata intens pe tot internetul.

iPhone 8 a aparut in cursul noptii trecute intr-o noua imagine care vine sa confirme tot ceea ce stiam in legatura cu design-ul pregatit de catre compania Apple. Imaginea cu iPhone 8 a fost publicata de catre celebrul evleaks, acesta avand intotdeauna cele mai exacte informatii cu privire la smartphone-uri sau tablete care inca nu au fost lansate, iar multumita credibilitatii sale foarte ridicate, ea este discutata intens de toata lumea.

iPhone 8 este prezentat mai jos intr-o carcasa a celor de la Urban Armor Gear, compania avand in vanzare in momentul de fata o varietate de carcase pentru iPhone 7. Totusi, din moment ce iPhone 8 a publicat imaginea, atunci este clar ca noul design pentru smartphone va fi exact cel pe care-l vedem acolo, altfel el n-ar fi publicat o asemenea imagine pentru ca nu ar fi fost conforma cu realitatea.

iPhone 8 are exact aceast design prezentat de cateva luni de zile dintr-o varietate de surse, iar compania Apple l-a confirmat printr-o iconita care arata exact precum in imagine. Apple nu a lasat sa apara vreo imagine reala cu iPhone 8 in care sa se vada si iOS 11 ruland pe ecranul smartphone-ului, insa teoretic ceea ce vedem in imaginea de mai jos urmeaza sa fie oferit din toamna de catre compania Apple.

iPhone 8 – imaginea discutata pe tot internetul

iPhone 8 Imaginea Discutata Internet

iPhone 8 va fi in centrul multor discutii anul acesta, iar cele mai aprinse dintre ele vor avea la baza decupajul vizibil in partea superioara a ecranului. Stim despre el inca de acum cateva luni de zile, compania Apple l-a confirmat oficial prin acea iconita a iPhone 8 lasata in sistemul de operare al HomePod si v-am spus deja ca ar fi bine sa va obisnuiti cu ea, pentru ca va ramane cu siguranta acolo.

iPhone 8 va avea si un buton Home virtual in iOS 11, insa din pacate pana acum n-am vazut vreo reprezentare grafica a sa bazata pe informatii de la compania Apple. Conceptele publicate pana acum care au incercat sa prezinte acest buton Home virtual al iPhone 8 au la baza doar imaginatia graficienilor, asa ca ramane de vazut daca vom primi ceva care sa aiba vreo legatura cu realitatea, sau ramanem cu conceptele.

iPhone 8 va arata exact ca in imaginea de mai jos, iar Apple ar trebui sa-l lanseze numai intr-o versiune de culoare neagra, asa ca uitati-va bine la imagine si obisnuiti-va cu ea. In septembrie Apple va prezenta oficial iPhone 8, asa ca atunci vom sti sigur ceea ce urmeaza sa ne ofere compania americana, dar in ceea ce priveste design-ul e foarte putin probabil sa existe surprize de la ea atunci.