iPhone 8 – Imaginea Discutata pe tot Internetul

iPhone 8 apare intr-o imagine care ii confirma noul design si care vine de la o sursa foarte credibila, ea fiind discutata intens pe tot internetul.

iPhone 8 a aparut in cursul noptii trecute intr-o noua imagine care vine sa confirme tot ceea ce stiam in legatura cu design-ul pregatit de catre compania Apple. Imaginea cu iPhone 8 a fost publicata de catre celebrul evleaks, acesta avand intotdeauna cele mai exacte informatii cu privire la smartphone-uri sau tablete care inca nu au fost lansate, iar multumita credibilitatii sale foarte ridicate, ea este discutata intens de toata lumea.

iPhone 8 este prezentat mai jos intr-o carcasa a celor de la Urban Armor Gear, compania avand in vanzare in momentul de fata o varietate de carcase pentru iPhone 7. Totusi, din moment ce iPhone 8 a publicat imaginea, atunci este clar ca noul design pentru smartphone va fi exact cel pe care-l vedem acolo, altfel el n-ar fi publicat o asemenea imagine pentru ca nu ar fi fost conforma cu realitatea.

iPhone 8 are exact aceast design prezentat de cateva luni de zile dintr-o varietate de surse, iar compania Apple l-a confirmat printr-o iconita care arata exact precum in imagine. Apple nu a lasat sa apara vreo imagine reala cu iPhone 8 in care sa se vada si iOS 11 ruland pe ecranul smartphone-ului, insa teoretic ceea ce vedem in imaginea de mai jos urmeaza sa fie oferit din toamna de catre compania Apple.

iPhone 8 – imaginea discutata pe tot internetul

iPhone 8 Imaginea Discutata Internet

iPhone 8 va fi in centrul multor discutii anul acesta, iar cele mai aprinse dintre ele vor avea la baza decupajul vizibil in partea superioara a ecranului. Stim despre el inca de acum cateva luni de zile, compania Apple l-a confirmat oficial prin acea iconita a iPhone 8 lasata in sistemul de operare al HomePod si v-am spus deja ca ar fi bine sa va obisnuiti cu ea, pentru ca va ramane cu siguranta acolo.

iPhone 8 va avea si un buton Home virtual in iOS 11, insa din pacate pana acum n-am vazut vreo reprezentare grafica a sa bazata pe informatii de la compania Apple. Conceptele publicate pana acum care au incercat sa prezinte acest buton Home virtual al iPhone 8 au la baza doar imaginatia graficienilor, asa ca ramane de vazut daca vom primi ceva care sa aiba vreo legatura cu realitatea, sau ramanem cu conceptele.

iPhone 8 va arata exact ca in imaginea de mai jos, iar Apple ar trebui sa-l lanseze numai intr-o versiune de culoare neagra, asa ca uitati-va bine la imagine si obisnuiti-va cu ea. In septembrie Apple va prezenta oficial iPhone 8, asa ca atunci vom sti sigur ceea ce urmeaza sa ne ofere compania americana, dar in ceea ce priveste design-ul e foarte putin probabil sa existe surprize de la ea atunci.

29 COMENTARII

  1. nu cred ca va mai avea buton home virtual ci unul doar pt a invoca siri, si vor aduce gestul 3d touch inapoi sau il vor inlocui cu unul ceva mai usor de efectuat

  2. La designul asta se merita sa faca si ei un efort si sa scoată touch id in display. Dacă îl pun pe spate o sa strice tot. Este si maru’ si amprenta si cele doua camere cam aglomerat

  3. asta afecteaza putin doar continutul gen video games banuiesc din moment ce pt chestii normale oricum ai acolo info despre semnal operator baterie etc

  4. Tocmai asta e. S8 si S8+ ascund bara la redarea de content pe full screen. Tot ecranul reda contentul respectiv (foto, video, games). Traim in era multimedia si ecranele mari full folosite sunt necesare. Apple iarasi va avea un minus cu asta. Nu stiu de ce tot prefera sa stea in urma la multe aspecte. Probabil din neputinta si stiind ca oricum vinde… Si la anu’ ar ramane fara “noutati” de lansat. Noutati doar pt ei.

  5. pai asa cum samsung ascunde bara asa o sa o faca si iphone 8, bara de sus va fi neagra
    Sa nu uitam, totusi i8 daca va avea tot ce s-a zvonit va fi cel mai mare upgrade pt un produs lansat vreodata in era smartphone

  6. Îmi spune-ti și mie va rog , ce aplicație de muzica folosiți ? Nu vreau sa mai ascult pe YouTube ,deoarece consuma foarte mulți mb și nu poți asculta in lock screen.

  7. V-a sp-un eu, folosi-ti Zonga s-au Deezer. Su-nt bu-ne. (offtopic: e amuzant ca scrii spuneti cu cratima si folositi fara)

  8. ba este normal acel decupaj pt ca nu exista tehnologie sau companie ce poate baga camerele si senzorii sub display….abia se incearca si lucreaza la senzor de amprenta