iPhone 8 – noua Comparatie Detaliata cu iPhone 7

iPhone 8 a aparut noaptea trecuta intr-o comparatie detaliata si de inalta rezolutie cu iPhone 7, noutatile sale fiind demonstrate in 4K.

15

iPhone 8 apare astazi intr-o noua comparatie detaliata cu iPhone 7 pentru a ne arata cat de mari sunt diferentele intre cele doua smartphone-uri ale companiei. Vorbim despre un clip video de inalta rezolutie in care putem vedea in detaliu cum arata versiunea finala a design-ului iPhone 8 care este in momentul de fata in productie, acestea fiind imaginile care ne arata in avans ce vom primi cu adevarat in toamna.

iPhone 8 este dominat de ecran, care acopera intregul panou frontal al dispozitivului, lucru pe care il stiam deja inca de la inceputul acestui an. Spre deosebire de atunci, putem vedea cat de important va fi acel decupaj din partea superioara a ecranului, acesta ocupand o portiune importanta din ecran si fortand impartirea partii superioare in doua bucati, care vor afisa anumite informatii in iOS 11.

iPhone 8, spre deosebire de iPhone 7, are dimensiuni mai mari si un ecran care, spre bucuria noastra, va afisa mai multe imagini in timpul utilizarii. Daca Apple nu va include in partea inferioara un buton Home virtual permanent pentru iPhone 8, atunci in partea inferioara am putea vedea intr-adevar inclus dock-ul de aplicatii din iOS 11, iar asta ar permite afisarea mai multor aplicatii in ecran.

iPhone 8 – noua comparatie detaliata cu iPhone 7

iPhone 8 in versiunea cu panou frontal alb a fost zvonita sa nu fie lansata de catre compania Apple, deoarece design-ul in sine arata destul de ciudat. Versiunea neagra a iPhone 8 este cea mai frumoasa dintre toate din punct de vedere al design-ului, deoarece acel decupaj superior este ascuns mai bine si se confunda cu ecranul cand terminalul este inchis, iar cand este deschis nu este la fel de deranjant.

iPhone 8 nu va fi cu mult mai mare decat iPhone 7, deci va fi destul de usor de folosit cu o singura mana pentru multe task-uri, dar accesarea aplicatiilor din partea superioara nu va fi simpla. Apple a incercat sa rezolve aceasta problema inca de acum 3 ani cand a implementat sistemul Reachability care coboara partea superioara a interfetei, iar multi dintre cei care vor cumpara iPhone 8 vor avea nevoie de ea.

iPhone 8 reprezinta o schimbare majora fata de iPhone 7 din foarte multe puncte de vedere, compania Apple oferindu-ne o noua schimbare care ne va tine cu adevarat ocupati. iPhone 8 va fi prezentat oficial de catre compania Apple in toamna acestui an, insa lansarea oficiala urmeaza sa aiba loc la 1 sau 2 saptamani dupa dezvaluire, asa ca pana la sfarsitul lunii septembrie ar trebui sa-l putem cumpara.