LG V30 – Hands-on Video cu o Unitate Reala

LG V30 apare astazi in primul hand-on video care ni-l prezinta in utilizare, separat o serie de imagini aratand unitatea reala din alte unghiuri.

LG V30 apare astazi intr-un clio video si o serie de imagini care ne arata o unitate reala in utilizare de catre o persoana care face o serie de poze cu ajutorul sau. Vedem practic in totalitate noul design pe care LG V30  il va avea si vorbim despre un smartphone cu un ecran impresionant care acopera intregul panou frontal, asa cum ar trebui sa faca orice terminal premium in momentul de fata, mai putin Google Pixel 2.

LG V30 va avea un ecran cu diagonala de 6 inch care domina panoul frontal al smartphone-ului, partea sa superioara avand o usoara margine, in timp ce in cea inferioara nu prea exista nimic. Imaginile aparute pana acum cu LG V30 nu aratau cat de frumos are noul smartphone gandit design-ul, insa puteti vedea in clipul video si imaginile de mai jos ca noul smartphone arata foarte interesant anul acesta.

LG V30 seamana din unele puncte de vedere cu Samsung Galaxy S8, iar asta este de asteptat, avand in vedere ca inclusiv fanii Apple au laudat design-ul acestui smartphone. In aceasta idee, era de asteptat ca LG sa preia in LG V30 multe elemente din design-ul smartphone-ului lansat de catre competitorul sau corean, dar “cireasa de pe tort” sta in faptul ca acest smartphone ar urma sa fie lansat in aceeasi zi ca Samsung Galaxy Note 8.

LG V30 – primul hands-on video cu o unitate reala

LG V30 este in mod clar gandit de catre compania LG ca un competitor direct pentru Samsung Galaxy Note 8, iar asta pentru ca de iPhone 8 nu se poate apropia in vanzari. LG V30 va rula sistemul de operare Android, si spre deosebire de LG V6, va avea componente de ultima generatie, identice cu cele pe care compania Samsung le va include in Samsung Galaxy Note 8, aceleasi fiind incluse in majoritatea smartphone-urilor Android premium.

lg v30 imagini video unitate reala 1

LG V30 nu va avea repetata greseala LG din primavara, cand LG G6 a fost lansat cu un procesor disponibil de 1 an de zile de la Qualcomm, asa ca performantele ar trebui sa fie mult mai bune. LG V30 va avea deasemenea o camera duala integrata, dar va veni fara un ecran secundar, asa cum a fost oferit predecesorul sau, cei de la LG incercand sa compenseze aceasta lipsa prin modificari software.

lg v30 imagini video unitate reala

LG V30 ar urma sa aiba si un avantaj serios in fata Samsung Galaxy Note 8 prin prisma faptului ca nu va fi la fel de scump. Mai exact, telefonul celor de la Samsung ar urma sa coste minim 1000 de dolari, sau euro, in timp ce LG V30 va avea un pret de vanzare mult mai mic, probabil situat in jurul valorii de 800 de dolari, sau euro, diferenta putand convinge multi clienti sa se uite serios la el.