Asa arata Incarcatoarele pentru Spionaj

In China e produc o varietate de incarcatoare pentru telefoane mobile si tablete, iar printre ele se numara si unele facute special pentru a spiona alte persoane. Vorbim despre incarcatoare gandite special in scop de spionaj, ele semanand foarte bine cu incarcatoarele reale ale unor producatori de telefoane mobile si tablete, insa nestiutorii pot fi monitorizati extrem de usor cu ajutorul lor de catre orice alta persoana.

In imaginile de mai jos puteti vedea cum arata aceste incarcatoare, ele parand a fi complet normale, doar ca au introdusa o cartela SIM despre care utilizatorul nu stie. Cel care vinde sau ofera incarcatoarele stie totusi care este numarul de telefon al acelei cartele SIM, ea avand o functie de telefonie, dar si un GPS integrat, astfel incat persoana care il primeste poate fi spionata foarte usor de la distanta, fara ca ea sa stie.

Cei care ofera aceste incarcatoare periculoase pot asculta orice fel de conversatii care sunt facute in jurul incarcatoarelor, iar cu ajutorul unui software special le poate fi monitorizata si locatia GPS. Vorbim despre niste produse care sunt vandute la preturi de doar cativa zeci de dolari pe website-urile din China si care cu siguranta sunt folosite de catre unii pentru a spiona alte persoane, asa ca aveti grija ce primiti cadou.

Incarcatoarele sunt vandute cu mentiunea clara ca pot fi folosite pentru spionaj, deci nu vorbim despre producatori care spioneaza clientii, ci despre persoane care le cumpara pentru a spiona altele.

“Chinese USB charging adapter type wiretap is too advanced. Opening the lid on top of the charger, there is a SIM slot. When SMS is sent to the phone number of this SIM card with the SIM card inserted, it calls back, specification that can eavesdrop when going out to this. Of course, it has GPS function.”

incarcator contrafacut SIM 1

incarcator contrafacut SIM

incarcator contrafacut SIM 2

1 COMENTARIU

  1. Wow:) ce noutate:) exista multiple obiecte ce contin microfoane, camere sau gps pt spionaj. Sunt poate mii de siteuri in romania care vand de ani buni asa ceva. Insa de curand s-a inregistrat si primul dosar penal in romania si a fost trimis in judecata primul sot care isi urmarea sotia infidela cu un dispozitiv de genul montat in masina ei:) totul s-a dat in vileag cand i-a umflat ochii:) deci atentie cum va jucati cu ele ca iese de 2-3 infractiuni in Romanica:)