iPhone 8 si iPhone 7S – Anuntul de Ultima Ora

iPhone 8 si iPhone 7S au intrat in productie la scara industriala in fabricile partenerilor Apple din China, telefoanele fiind pregatite pentru septembrie.

11

iPhone 8 si iPhone 7S au intrat in productie la partenerii Apple din China, anuntul de ultima ora fiind facut de catre cei care monitorizeaza activitatea acestor companii. iPhone 8 era in productie inca de acum mai bine de o saptamana, insa iPhone 7S este deasemenea in productie de nu chiar atat de mult timp, iar de aceea vedem si atat de multe informatii noi in legatura cu acest smartphone Apple.

iPhone 8 si iPhone 7S deja au inceput sa genereze venituri substantiale pentru partenerii Apple care au fost alesi sa le asambleze, acestia anuntand totul luna trecuta. Este de altfel si normal ca productia iPhone 8 si iPhone 7S sa fi inceput deja din moment ce Apple vrea sa lanseze ambele smatphone-uri in cursul lunii septembrie, ele trebuind sa fie disponibile in peste 10 milioane de unitait.

iPhone 8 va fi disponibil in cantitati limitate, conform unor surse din cadrul fabricilor celor care le asambleaza, insa iPhone 7S si iPhone 7S Plus ar trebui sa fie disponibile in calitati limitate. Aceleasi lucruri le tot auzim despre iPhone 8 si iPhone 7S de cateva luni, iar confirmarile continue nu fac altceva decat sa ne spuna ca toti cei care au initiat aceste zvonuri au avut de fapt dreptate in legatura cu ele.

iPhone 8 si iPhone 7S – anuntul de ultima ora

iphone 8 iphone 7s anuntul ultima ora

iPhone 8 si iPhone 7S aduc venituri in crestere pentru foarte multi dintre partenerii asiatici ai celor de la Apple, media cresterilor in incasari fiind de 11% – 12% pentru ei. Totusi, aici vorbim despre incasari pentru luna iulie, cand iPhone 8 si iPhone 7S nu erau in productie la scara industriala, asa ca pentru august procentele ar trebui sa fie mult mai mari decat ceea ce se inregistreaza acum.

iPhone 8 si iPhone 7S va genera o crestere substantiala si a incasarilor companiei Foxconn, cea care produce noul smartphone pentru lansarea globala. iPhone 8 si iPhone 7S a angajat si cateva sute de mii de persoane pentru a putea asambla noile smartphone-uri, insa primele imagini de acolo inca nu au aparut, desi cel mai probabil in urmatoarele saptamani le vom vedea din diverse surse.

“Most component and service suppliers in the iPhone supply chain have reported strong sales for July, indicating that production for new iPhone devices is gaining momentum, according to industry sources. All of the three new iPhone models, including two TFT LCD and one OLED model, have entered volume production, said the sources, adding that there will not be shortages for the two LCD models, but the supply of the OLED version could fall short of demand due to high expectations for the model.”

iPhone 8 si iPhone 7S au intrat in productie acum inaintea lansarii care urmeaza sa aiba loc in luna septembrie a acestui an, ambele urmand a aparea impreuna pe piata. iPhone 8 si iPhone 7S vor fi lansate simultan, dar “bataia” cea mai mare se va da pe primul model, care desigur ca nu va fi disponibil in cantitatile pe care lumea le va dori, dar aceasta este povestea anuala cu cei de la Apple.