iPhone 8 – Culoarea Surpriza pregatita de Apple ?

iPhone 8 este zvonit in ultimele zile ca avand o noua culoare surpriza pregatita de catre compania Apple, aceasta putand face parte din cele 3 la care seria este limitata, sau putand fi una suplimentara.

iPhone 8 este reprezentat in imaginile de mai jos in aceasta culoare noua, ea fiind denumita de catre unii ca fiind similara cu cea a cuprului, in timp ce altii spun ca ar fi un auriu similar culorii sampaniei.

iPhone 8 nu a mai fost zvonit pana acum ca fiind gandit de catre compania Apple pentru a fi lansat cu o asemenea culoare, iar acesta ar putea fi un semn ca schimbarea ar fi reala, dar tinuta secreta de Apple.

iPhone 8 in aceasta culoare este laudat de catre unii si vazut ca un smartphone urat de catre altii, insa totul depinde de gusturi si perspectiva din care este privit totul, insa sunt curios care este parerea voastra.

iPhone 8 culoare cupru auriu sampanie 2

iPhone 8 culoare cupru auriu sampanie

iPhone 8 culoare cupru auriu sampanie 1

17 COMENTARII

  1. Cine ma ajuta si pe mine cu o informatie va roooooog!!!!

    Am un ipad 3 cu ios 9.3.5 cu jailbreak.
    Doresc sa-i fac un downgrade.
    Cu odysseus la 6.1.3 fara shsh
    Cu alt program la 6.1.2 cu shsh
    CUM PROCEDEZ. Ma chinui de 2 zile si tot nu-i dau de cap
    In speranta primirii unui raspuns favorabil va multumesc anticipat.

  2. Dacă pentru cei care nu au simț estetic asta e o culoare urâtă, atunci de ce BMW și Mercedes prezintă această culoare ca cea mai elegantă pentru modelele din gama de vârf în show-room-uri? Și nu numai producătorii de automobile….inclusiv la Hermes si Lousi Vuitton e culoarea predominantă la multe produse…dar ce să facem….românii nu au simț estetic….