iPhone 8 – ce Spun Angajatii Apple despre Face ID

iPhone 8 are Face ID, sistemul de recunoastere faciala, laudat de catre angajatii Apple care il prezinta ca fiind mai bun decat Touch ID.

iPhone 8 urmeaza sa aiba un sistem de recunoastere faciala numit Face ID, acesta avand la baza o camera frontala 3D, un senzor cu infrarosu, un posibil senzor cu laser si un posibil iris scanner. Combinand toate acestea, compania Apple ar putea implementa in iPhone 8 cel mai avansat sistem de recunoastere faciala oferit vreodata intr-un smartphone, iar asta pentru a oferi o alternativa al Touch ID.

iPhone 8 are Face ID confirmat fara dubiu pentru implementare in iOS 11, insa nu se stie daca el va inlocui Touch ID in viitorul smartphone, sau daca va coexista cu el. Indiferent de felul in care va fi oferit Face ID in iPhone 8, se pare ca angajatii Apple au numai lucruri bune de spus in legatura cu sistemul de recunoastere faciala care va porni o noua revolutie piata smartphone incepand din cursul anului 2017.

iPhone 8 are Face ID laudat de catre angajatii Apple, acestia afirmand ca sistemul de recunoastere faciala este mai rapid, mai sigur si mai exact decat Touch ID. Informatiile aceste au mai fost zvonite acum cateva saptamani de catre jurnalisti americani, iar acum se pare ca auzim din nou cat de bun este Face ID in iPhone 8, iar compania Apple ar urma sa il laude exact la fel in prezentarea din septembrie.

iPhone 8 – ce spun angajatii Apple despre Face ID

iPhone 8 cu noua camera si senzorii dedicati ar urma sa permita o mult mai exacta recunoastere a fetei utilizatorilor, in comparatie cu alte sisteme similare. Vorbim despre un Face ID care ar trebui sa faca autentificare pentru utilizatori folosind mai multe puncte de recunoastere decat Touch ID, iar aici nu vorbim doar despre fata, ci aparent si despre retina, probabil multumita unui iris scanner special.

iPhone 8 cu Face ID ar trebui sa faca si deblocarile mai repede decat in cazul utilizarii Touch ID, iar asta am vazut la Samsung Galaxy S8 in primavara. Sistemul de recunoastere Faciala s-a dovedit a fi cel mai rapid dintre toate cele de securitate biometrica implementate in produsul Samsung, asa ca nu-mi este greu sa cred ca in cazul iPhone 8 lucrurile vor fi similare, mai ales ca informatia vine de la angajatii Apple.

iPhone 8 are Face ID prezentat ca fiind si mai exact decat Touch ID la deblocare, dar cititorul de amprente a devenit atat de exact incat diferenta probabil va fi mica. Face ID va fi una dintre noile functii majore ale iPhone 8 in aceasta toamna si, ca sa fiu complet sincer, sunt extrem de curios ce a pregatit compania Apple pentru noi, deoarece vor fi foarte multe noutati disponibile pentru el.

2 COMENTARII

  1. Avand in vedere ca din zona decupajului pentru ecran trei (3 !!) cerculete sunt rezervate interfatei de deblocare face id mi-e greu sa cred ca nu o sa fie exact. Daca era vb de aspectul fetei era suficienta camera foto pana la urma