iPhone 8 creste Pretul Actiunilor Apple

iPhone 8 a contribuit substantial la crestere pretului actiunilor Apple pe bursa americana, acestea atingand o noua valoare record in cursul zilei de ieri. Pe fondul tuturor dezvaluirilor facute in cursul saptamanii trecute pentru iPhone 8, pretul actiunilor Apple a atins valoare record de 161 de dolari pe bursa americana, capitalizarea bursiera ajungand deasemenea la valoarea de 832 de miliarde de dolari in aceeasi zi.

iPhone 8 este vazut de catre foarte multi analisti ca fiind un smartphone cu potential de a creste substantial vanzarile Apple in cursul urmatoarelor luni. In aceasta idee, multi dintre ei recomanda din plin achizitia actiunilor Apple acum, cat inca sunt ieftine, deoarece valoarea lor ar putea depasi chiar 200 de dolari pana in decembrie, iar cei care le vor cumpara acum, vor castiga foarte multi bani atunci, multumita iPhone 8.

iPhone 8 are un impact benefic semnificativ nu doar asupra actiunilor companiei Apple, ci si asupra actiunilor partenerilor companiei americane, acestia bucurandu-se de cresteri similare. Totul are la baza fie anticiparea unor vanzari colosale pentru iPhone 8, sau a unor comenzi semnificative facute de catre compania Apple pentru componente la partenerii sai, as ca toata lumea profita de pe urma unui smartphone inca nelansat.

iphone 8 pret actiuni apple