Prima Pagina Apple Angajatii Apple se Plang de noul Apple Park

Angajatii Apple se Plang de noul Apple Park

Apple Park nu a fost deschis inca, dar angajatii companiei Apple au inceput deja sa se planga de modul in care a fost gandita cladirea principala a noului campus. Mai exact, vorbim despre cladirea circulara principala din cadrul Apple Park, aceasta urmand a avea birourile angajatilor plasate intr-un mod diferit, ei urmand a lucra in spatii mari, deschise, in locul camerelor inchise cu care erau obisnuiti pana acum.

Schimbarea facuta de catre Apple pentru Apple Park a atras foarte multe critici din partea inginerilor si a altor angajati, acestia spunand ca spatiul mare si deschis le-ar distrage atentia si ar fi prea galagios. Adevarul este ca un spatiu mare in care angajatii au birourile unele langa altele, fara prea multa intimitate si fara posibilitatea de a bloca galagia din jur, ar putea genera probleme pentru productivitate.

Angajatii Apple se plang de noul Apple Park

angajatii-apple-plang-apple-park

Schimbarea a fost atat de proasta pentru unul dintre vicepresedintii Apple incat acesta a fortat construirea unei cladiri speciale pentru echipa sa de ingineri. Vorbesc despre Johny Srouji, cel care conduce echipa de dezvolta chip-urile cu procesoarele iPhone sau iPad, inclusiv cel A11, el spunand ca inginerii sai nu pot lucra in asemenea spatii deschise, asltfel ca o cladire separata a fost proiectata special pentru echipa lui.

Designerii si alte echipe importante de ingineri lucreaza in spatii separate astfel incat ceea ce dezvolta ei sa nu poata fi vazut de catre alti angajati. Era normal ca si echipa lui Johny Srouji sa lucreze la fel, insa plangerile lui sunt impartasite si de catre alti angajati, iar in curand am putea afla cam cat de mare este problema, mai ales ca angajatii urmeaza sa isi inceapa lucrul in Apple Park in curand.

“When he was shown the floor plans, he was more or less just ‘f*** that, f*** you, f*** this, this is bulls***.’ And they built his team their own building off to the side on the campus. So they’re not even in — not only are they not going along with the open floor plans, but Srouji’s team is in their own building. And maybe internally they’re saying it’s for security or that’s there’s a logical reason for it, but my understanding is that that building was built because Srouji was like, ‘f*** this, my team isn’t working like this.”

LIKE
Articolul anterioriPhone 8 – Primele Imagini cu Carcasele Apple
Urmatorul articoliPhone 8 creste Pretul Actiunilor Apple