iPhone 8 – Primele Imagini cu Carcasele Apple

iPhone 8 are astazi primele carcase Apple din silicon prezentate in imagini, ele confirmand unele schimbari de design ale companiei Apple.

iPhone 8 are dezvaluite astazi primele imagini cu ceea ce par a fi carcasele originale ale Apple fabricate din silicon, ele confirmand camera duala verticala a noului smartphone. iPhone 8 este deja in productie la Foxconn si este normal ca primele carcase Apple din silicon pentru smartphone sa fie in productie in momentul de fata pentru a putea fi lansate impreuna cu el pe piata in cursul lunii septembrie.

iPhone 8 are prezentate astazi 5 carcase Apple din silicon, acesea fiind fabricate in culorile : negru, roz, mov, galben si un verde-mint. Doar 5 modele de carcase Apple din silicon pentru iPhone 8 sunt prezentate astazi, insa nu se stie daca acestea vor fi singurele vandute de catre americani, desi ar putea fi singurele disponibile in momentul lansarii, linia putand fi extinsa in viitor de catre cei de la Apple.

iPhone 8 are confirmata nu doar camera duala verticala de catre aceste prime imagini ale carcaselor Apple din silicon, ci si dimensiunea pentru butoanele de volum si cel Mute. Separat de asta, putem vedea o confirmare si a faptului ca butonul Power va fi mai lung decat in versiunile anterioare ale iPhone, semn ca Apple ar putea integra intr-adevar Touch ID acolo pentru a permite scanarea amprentelor.

iPhone 8 carcase Apple 1

iPhone 8 – primele imagini cu carcasele Apple

iPhone 8 carcase Apple

iPhone 8 nu mai are si alte modificari de design confirmate de catre aceste prime imagini cu noile carcase din silicon fabricate de catre compania Apple, dar asta este normal. Carcasele nu pot confirma altceva in afara formei si pozitiei camerei, sau a unora dintre butoane, dar stim deja cum arata iPhone 8 si care sunt noutatile principale pe care ni le aduce, asa ca nu prea mai pot exista dubii.

iPhone 8 va avea cu siguranta disponibile si carcase din piele de la compania Apple, iar din moment ce astazi le vedem pe cele din silicon, in curand le vom vedea sigur si pe cele din piele. Carcasele Apple din piele vor arata aproximativ la fel precum cele din silicon, insa vor fi mai scumpe si ar putea fi disponibile in alte culori, pentru a le complimenta pe cele 3 in care compania Apple va vinde iPhone 8.

iPhone 8 carcase Apple 2

iPhone 8 nu este singurul smartphone in productie, iPhone 7S si iPhone 7S Plus fiind deasemenea in proces de fabricatie, ele urmand a avea carcase similare in curand. iPhone 8 va fi prezentat impreuna cu iPhone 7S si iPhone 7S Plus in luna septembrie, lansarea oficiala a tuturor celor 3 smartphone-uri urmand a avea loc tot atunci, Apple pregatindu-se sa aduca pe piata terminalele in aceeasi zi.