Apple – iata cat de Fiabile sunt Laptop-urile

Apple are cele mai fiabile laptop-uri dintre toti producatorii importanti la nivel global, conform unui studiu in urma caruia nu se mai recomanda cumpararea produselor Microsoft Surface. Asta inseamna ca laptop-urile Apple, adica MacBook-urile, se strica cel mai rar dintre toate modelele de laptop-uri vandute la nivel global in momentul de fata, aceasta fiind o realizare impresionanta pentru cei din Cupertino.

Apple este prezentata in tabelul de mai jo pe prima pozitie in topul fiabilitatii laptop-urilor, procentul de MacBook-uri care se strica in primii 2 ani de utilizare fiind de doar 10%. Cifra este cu 6 procente mai mica decat cea inregistrata in cazul companiei Samsung si cu 8 procente mai mica decat cea inregistrata de catre Acer, cei de la HP avand un procent dublu in comparatie cu compania Apple in acest top.

Apple are cele mai fiabile laptop-uri dintre toti producatorii

Apple Fiabilitate Laptop Tablete

Apple are laptop-uri care se strica mult mai rar decat cele ale Microsoft, in cazul acestei companii 25% dintre laptop-urile cumparate stricandu-se in primii 2 ani de utilizare. Procentul este unul imens daca ne uitam la producatorii din top 3, insa oarecum rezonabil daca ne uitam la companii precum ASUS, Lenovo, Dell, sau Toshiba, ele nefiind chiar atat de departe de cei de la Microsoft.

Apple ramane totusi compania cu cele mai fiabile laptop-uri si de aici vine o parte din acel pret mare de vanzare pe care americanii il cer pentru produsele lor. Este totusi foarte adevarat faptul ca nu toate laptop-urile Apple sunt lipsite de probleme si asta se vede in studiu, dar o rata de stricare de doar 10% in primii 2 ani de utilizare este ceva ce, aparent, restul competitorilor si-ar dori sa obtina cat mai repede.