Prima Pagina Apple Apple – iata cat de Fiabile sunt Laptop-urile

Apple – iata cat de Fiabile sunt Laptop-urile

Apple are cele mai fiabile laptop-uri dintre toti producatorii importanti la nivel global, conform unui studiu in urma caruia nu se mai recomanda cumpararea produselor Microsoft Surface. Asta inseamna ca laptop-urile Apple, adica MacBook-urile, se strica cel mai rar dintre toate modelele de laptop-uri vandute la nivel global in momentul de fata, aceasta fiind o realizare impresionanta pentru cei din Cupertino.

Apple este prezentata in tabelul de mai jo pe prima pozitie in topul fiabilitatii laptop-urilor, procentul de MacBook-uri care se strica in primii 2 ani de utilizare fiind de doar 10%. Cifra este cu 6 procente mai mica decat cea inregistrata in cazul companiei Samsung si cu 8 procente mai mica decat cea inregistrata de catre Acer, cei de la HP avand un procent dublu in comparatie cu compania Apple in acest top.

Apple are cele mai fiabile laptop-uri dintre toti producatorii

Apple Fiabilitate Laptop Tablete

Apple are laptop-uri care se strica mult mai rar decat cele ale Microsoft, in cazul acestei companii 25% dintre laptop-urile cumparate stricandu-se in primii 2 ani de utilizare. Procentul este unul imens daca ne uitam la producatorii din top 3, insa oarecum rezonabil daca ne uitam la companii precum ASUS, Lenovo, Dell, sau Toshiba, ele nefiind chiar atat de departe de cei de la Microsoft.

Apple ramane totusi compania cu cele mai fiabile laptop-uri si de aici vine o parte din acel pret mare de vanzare pe care americanii il cer pentru produsele lor. Este totusi foarte adevarat faptul ca nu toate laptop-urile Apple sunt lipsite de probleme si asta se vede in studiu, dar o rata de stricare de doar 10% in primii 2 ani de utilizare este ceva ce, aparent, restul competitorilor si-ar dori sa obtina cat mai repede.

 • Srb Srb

  Logic, cumperi ce este mai bun daca tot nu sunt gratis

 • mariusmuntean

  Eu stiu din proprie experienta, al meu mid 2010 macbook pro merge si acum. In afara de baterie care tre sa o schimb, la ce am eu nevoie merge. L-am cumparat in Dec 2010, imediat are 7 ani. No comment

 • Srb Srb

  yep

 • Cristian

  Și eu am un MacBook Pro 17 mid 2011 i7, l-am cumpărat de la istyle, de acum 6 ani și niciodată nu am avut problemă la el, însă bateria mea are deja 192 cycle, încă mă ține mult în jur de 8 ore !

 • Costel

  Conform unui studiu facut de americani

 • Srb Srb

  nu conteaza, cand vezi ce probleme sunt….nu mai trebuie niciun studiu deja fugi

 • iphone6S

  Ce este de recunoscut ca sunt fabricate din Aluminiu ce da foarte multa rezistenta pe ani de zile si balamale carcasa tot

 • iphone6S

  Si in plus e foarte bine securizat asta e foarte placut nu ai reclame virusi….

 • ALyyy

  Oare de ce nu merge sa te joci jocuri pe iMac sau MacBook ?:( știu ca ziceți sa luam pc pentru jocuri etc. Dar am zis ca fapt divers.

 • Costel

  Sunt pentru oameni de afaceri gen srb srb

 • Srb Srb

  Acuma merg,nu inteleg de ce nu ar merge sa te joci pe noile imac sau macbooks

 • mircea

  Las-o jos ca face mac-mac. Te tine 8 ore daca te uiti la el aprins, cu lumina la tastatura inchisa si minim la ecran, dar e mult si atunci. Sunt posesor de primul retina si in afara de bateria si de cauciucul de la ecran care din cauza caldurii s-a mai rupt din el (se schimba doar cu ecran, ceea ce mi se pare o prostie), merge perfect.